RTX 4060 R5-5600X yeni sistemde Windows 11 donuyor

Bu ekran kartını eski sistemimle kullandığım zaman bir problem yaşamadım ama neden böyle bir sorun var daha önce görev yöneticisinde her zaman 1 tane GPU vardı.

Tamam işte NVIDIA her yeni ekran kartı çıkardığında her seferinde daha çok enerji çekiyor bu da çok ısıtıyor. Bu yüzden PC'mde 9 fan var.

Bu ekran kartını eski sistemimle kullandığım zaman bir problem yaşamadım ama neden böyle bir sorun var daha önce görev yöneticisinde her zaman 1 tane gpu vardı

Pc açtım ve su an windows dondu görev yöneticisinde boyle gözüküyor ekran kartı
SPU'nu belirtir misin?

Corsair 750x shift
Psu yüzünden değil o yüzden
Tamam işte NVIDIA her yeni ekran kartı çıkardığında her seferinde daha çok enerji çekiyor bu da çok ısıtıyor. Bu yüzden PC'mde 9 fan var.
dediğim gibi çok ısınıyor ve sisteminin diğer kısımlarıda büyük ihtiamlle ayak uyduramıyor. Bir film vb. şeyler açınca fanlarından çok güçlü sesler çıkıyor değil mi?

Yani daha çok devam eder ve AMD yardım etmezse ya Ryzen 7 al ya da yeni setup kur AM5 soketli DDR5'li falan Üzgünüm yardım edemedim elimden gelen en fazla bu :( :( :( :( Tabii Windows 11 için bu dediklerim.

Son düzenleme:
Windows 11 sil, Windows 10 kur. Ben Windows 10 Pro kullanıyorum yağ gibi akıyor. Zerre donma, takılma yok.

Psu yüzünden değil o yüzden

dediğim gibi çok ısınıyor ve sisteminin diğer kısımlarıda büyük ihtiamlle ayak uyduramıyor. Bir film vb. şeyler açınca fanlarından çok güçlü sesler çıkıyor değil mi?

Yani daha çok devam eder ve AMD yardım etmezse ya Ryzen 7 al ya da yeni setup kur AM5 soketli DDR5'li falan Üzgünüm yardım edemedim elimden gelen en fazla bu :( :( :( :(
5600x zaten uyumlu ekran kartimla ısınma sorunuda olmuyor ama format aticam bakalım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı