Elektronik RTX 4060 - R5 7500F sistem 23,998 TL

Ekran kartı Windforce olmasa düşünülebilirdi ama sırf DDR5 diye bu sisteme 24 bin TL vermek bence pahalı.

Ryzen 5 5600 Windforce 4060 olan sistemler zaten kaç lira ki? 20k falan oluyorlar genelde. Eğer güncel soket olması önemliyse en F/P sistem olmamakla beraber iyi fiyatta bence, geçenlerde PcKolik yapmıştı sanırım 25K'ya 4060 Ti 7500f ama bir daha gelir mi tartışmalı.

Ryzen 5 5600 Windforce 4060 olan sistemler zaten kaç lira ki? 20k falan oluyorlar genelde. Eğer güncel soket olması önemliyse en F/P sistem olmamakla beraber iyi fiyatta bence, geçenlerde PcKolik yapmıştı sanırım 25K'ya 4060 Ti DDR5 ama bir daha gelir mi tartışmalı.
Genellikle 24-25 bin tl bandında DDR5 4060ti sistemler geliyor hocam. DDR4 ve DDR5 RAM ve anakart fiyat farkı da gitgide azalıyor.

Ara sıra ama sürekli 24-25 bin TL bandında DDR5 4060 Ti sistemler geliyor hocam. DDR4 ve DDR5 RAM ve anakart fiyat farkı da gitgide azalıyor.

Vallahi ben sadece PcKolik'te gördüm 7500F 4060 Ti belki görmediğim başkası da vardır. Eğer 12400F olan sistemleri diyorsanız arada CPU farkı var ama.

Keşke ekran kartı Windforce modeli olmasaydı
Nedenmiş? 4060Ti kullanıyorum 75 üstünü görmedi tam yükte daha. RX580 kullanan adamların eleştirileriyle çok gaza geliyorsunuz. Amacım kimseyi aşağılamak değil ha yanlış anlaşılmasın, deneyimi olmadan konuşanları eleştiriyorum.

Nedenmiş? 4060 Ti kullanıyorum 75 üstünü görmedi tam yükte daha. RX 580 kullanan adamların eleştirileriyle çok gaza geliyorsunuz. Amacım kimseyi aşağılamak değil ha yanlış anlaşılmasın, deneyimi olmadan konuşanları eleştiriyorum.

Temmuz'da hangi sistem çıkmıştı o fiyata, ben Haziran'da görmüştüm en son merak ettim sadece.

Haziran pardon doğru diyorsun. Bende haziranda aldım vatandan.

Hazirandan geçen haftaya kadar böyle bir sistem düşmedi yani, sırf eleştirmek için eleştiren kesim dolmuş yine.
Herkes istediği gibi eleştirebilir, fikrini beyan edebilir, fiyatını beğenmeyen de olabilir. Windforce serisi gayette ısınan bir seri özellikle 3060 serisinde soba gibi ısınıyordu. Ben hala 3060Ti windforce modelini kullanıyorum boşta bile 45-50 derecelerde geziyor. 4060 serisinde 1-Click OC varken Windforce alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı