Elektronik RTX 4060 - R5 7500F sistem 23,998 TL

Nedenmiş? 4060 Ti kullanıyorum 75 üstünü görmedi tam yükte daha. RX 580 kullanan adamların eleştirileriyle çok gaza geliyorsunuz. Amacım kimseyi aşağılamak değil ha yanlış anlaşılmasın, deneyimi olmadan konuşanları eleştiriyorum.

Hocam ben başkasının lafıyla konuşmuyorum arkadaşlarım aldı Windforce en az 5 6 arkadaşımda var aynı oyunları aynı ayarda oynuyoruz ben Max 70leri görürken arkadaşlarım 80leri görüyor

Sistemin fiyatı iyi ama sistem sizi tek M.2 slotlu anakart almaya itiyor. Yükseltme yapsanız dahi tek slotlu kartlar var. Bence anakartta en az 2 tane M.2 slot olmalı, wifi ve bluetooth desteği de önemli. Bunları kafanıza takmıyorsanız alabilirsiniz. SSD'yi 1TB yapmak istediğinizde 2400 lira fiyat farkı istiyor. Tamamen saçmalık. Kısaca, sistem parçalarını değiştiremiyorsunuz. Ben böyle bir sistemi almam. Müşteriyi bu kadar kısıtlamaması gerek. Bu fiyata daha iyisini bul derseniz bulamam ama dediğim gibi ileriyi düşünen birisi olarak bu anakartı alamam.

Sistemin fiyatı iyi ama sistem sizi zorla tek M.2 slotlu anakart almaya itiyor. Yükseltme yapsanız dahi tek slotlu kartlar var. Bence anakartta en az 2 M.2 slot olmalı, wifi ve bluetooth desteği de önemli. Bunları kafanıza takmıyorsanız alabilirsiniz. SSD'yi 1TB yapmak istediğinizde 2400 lira fiyat farkı istiyor. Tamamen saçmalık. Kısaca sistem parçalarını değiştiremiyorsunuz. Ben böyle bir sistemi almam. Müşteriyi bu kadar kısıtlamaması gerek. Bu fiyata daha iyisini bul derseniz bulamam ama dediğim gibi ileriyi düşünen birisi olarak bu anakartı alamam.
Tek düzgün eleştiri olabilir. Wifi ve bt çok gerekli değil ama 2 m2 slotu bencede lazım. Fakat bu fiyat bandında öyle bir rakip yok gibi.

Sistemin fiyatı iyi ama sistem sizi tek M.2 slotlu anakart almaya itiyor. Yükseltme yapsanız dahi tek slotlu kartlar var. Bence anakartta en az 2 tane M.2 slot olmalı, wifi ve bluetooth desteği de önemli. Bunları kafanıza takmıyorsanız alabilirsiniz. SSD'yi 1TB yapmak istediğinizde 2400 lira fiyat farkı istiyor. Tamamen saçmalık. Kısaca, sistem parçalarını değiştiremiyorsunuz. Ben böyle bir sistemi almam. Müşteriyi bu kadar kısıtlamaması gerek. Bu fiyata daha iyisini bul derseniz bulamam ama dediğim gibi ileriyi düşünen birisi olarak bu anakartı alamam.

Technopat forumu kimsenin almadığı parçalardan toplanmış ''indirimli'' sistem görür:

366.jpg

Anakart kötü, GPU model kötü, SSD kötü ve taksit imkanı bile yok. Tek tek Akakçe'den topladım 26.850 yapıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı