Sadece LOL'de olmuyosa sıkıntı olabilir. Ben de bir hafta önce yaşamaya başladım. Monitör kendini kapatıyor. Sinyal yok diyor. Ama PC takır takır çalışıyor ve sesler de gayet geliyor. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Sebebini öğrenemedim gitti. Senin de monitörün kendini kapatıyor mu?1-2 gundur oluyor gunde 1 sefer sadece, daha demin LoL'de karakter seçiyordum yine siyah ekran attı sesler geliyor görüntü yok.
Son NVIDIA guncellemelerinden olabilir mi? 4060 kullanıyorum AMD 7500F ile.
Hocam Klavye/Mouse ışıkları yanıyor mu ekran gidince?Sadece LOL'de olmuyosa sıkıntı olabilir. Ben de bir hafta önce yaşamaya başladım. Monitör kendini kapatıyor. Sinyal yok diyor. Ama PC takır takır çalışıyor ve sesler de gayet geliyor. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Sebebini öğrenemedim gitti. Senin de monitörün kendini kapatıyor mu?
Evet, tamamı yanıyor.Hocam Klavye/Mouse ışıkları yanıyor mu ekran gidince?
Evet, tamamı yanıyor.
Sıkıntılı bir şey diye tedirgin olmaya başladım. Çözümünü halen bulamadımm.
Hocam olur olmadık yerde de kapanıyor bazen 7-8 saat açık duruyor ama hiçbir şey olmuyor. Ayrıca dediğim gibi şu son bir hafta da oldu bu olay.
AOC'un üretimi duran 27' VA panel bir monitörü. Beni çok memnun etti birkaç yıllık kullanım süresi içinde.
Son zamanlarda böyle yapması üzücü. Kapanma olayı ise üst üste hiç olmadı ama olur olmadık yerde kapanıyor (War Thunder, ETS 2 gibi oyunlarda). Kapanıp hiç tekrar açılmadı çünkü kapandığı zaman direkt yeniden başlatıyordum kasa üzerinden. Siz yaşadınız mı böyle bir olay?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.