Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > settings > system.xml dosyasına sağ tık özellikler deyin eğer salt okunur tiki varsa onu kaldırın. Ayarların kaydedilmemesine neden oluyor ek olarak oyunun kurulu olduğu klasöre tam yetki vermeyi deneyebilirsiniz.
Nvidia App'ten optimize etmeyi dener misiniz?Maalesef olmadı.
NVIDIA App'ten optimize etmeyi dener misiniz?
Aklıma başka çözüm gelmedi maalesef.Hocam NVIDIA'nin optimize ettiği ayarlar ile denedim yine olmuyor.
Rehber: RDR2 Grafik Ayarlarının Sıfırlanması Kesin Çözüm Rehberi + Hazır Ayar Dosyası
📌 Giriş Selamlar! Bu rehberi, RDR2'de grafik ayarlarını yaptıktan sonra her oyun açılışında sıfırlanmasından bıkanlar için hazırladım. Oyunu çok oynayan biri olarak bu sorun beni de uzun süre uğraştırdı. Ayarları tek tek yapıyorsun, saatlerce uğraşıp ideal görüntüyü yakalıyorsun... Sonra bir...www.technopat.net
Hocam güncel rehber burada, buradaki hazır dosyayı indirip aktarırsanız harika grafikler elde edebilirsiniz, okumanızı tavsiye ederim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.