Çözüldü RTX 4060 sistem açılırken siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bedirhanunal

Decapat
RAM
32 GB, CL22, 3200 MHZ
SSD veya HDD modeli
M.2 SSD 512 GB
Ekran kartı
GeForce RTX 4060 8GB DLSS3
Anakart
MSI B450M-A Pro Max
İşlemci
AMD RYZEN 5 3600 3.60 GHZ
Selam aleyküm,

Arkadaşlar PC açılıyor Windows sesi geliyor ama ekran siyah mouse imleci vs herhangi bir şey gelmiyor CTRL+ALT+DELETE olmuyor.
2 - 3 saat kadar önce ekran kartını güncellemiştim ondan yapar mı bilmiyorum.

Tam arkadaşlar hallettim gerek kalmadı konuya, uğrayan herkese teşekkür ederim.

Sistem geri yükleme yaptım, muhtemelen ekran kartı driverinden kaynaklıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Game Ready sürücüleri 572.16 30 Ocak sürümünden bu yana çuvalladı GeForce forumunda 30 Ocaktan bu yana 400 fazla siyah ekran PC açılmama sorunları var driver sorunu olmaz NVIDIA da aynen hocam kesin olmuyordur bende 3060 var aynı sorunu ben yaşıyorum bugün Update geldi ama o 5070 Ti içindi mart ve nisan ayında tüm ekran kartları için Game Ready sürücü güncellemesi geldiği zaman düzelecektir çözümü ise yok hocam bekleyecen NVIDIA driver sorunu olmaz anlarsın ya 🤓

Bu sürümü kullanmaktan başka hiçbir seçeneğiniz yok.

NVIDIA Game Ready sürücüleri 572.16 30 Ocak sürümünden bu yana çuvalladı GeForce forumunda 30 Ocaktan bu yana 400 fazla siyah ekran PC açılmama sorunları var driver sorunu olmaz NVIDIA da aynen hocam kesin olmuyordur bende 3060 var aynı sorunu ben yaşıyorum bugün Update geldi ama o 5070 Ti içindi mart ve nisan ayında tüm ekran kartları için Game Ready sürücü güncellemesi geldiği zaman düzelecektir çözümü ise yok hocam bekleyecen NVIDIA driver sorunu olmaz anlarsın ya 🤓

Bu sürümü kullanmaktan başka hiçbir seçeneğiniz yok.

Teşekkür ediyorum hocam zaman ayırdığınız için, şimdi ben ekran kartını güncelleyeyim mi, güncellemeyim mi?

Teşekkür ediyorum hocam zaman ayırdığınız için, şimdi ben ekran kartını güncelleyeyim mi, güncellemeyim mi?

Bu sürümü kullanmaktan hiçbir seçeneğin yok zaten yabancı YouTuber'lar ve türklerde dahil NVIDIA sürücülerine ve 5000 serisine salıyor marta gelecek olan güncellemede düzelecektir bu tarz sorunlar.

Hocam sorunuz devam ediyor yüksek ihtimale sorun 572.65 Black screen fix adı altında NVIDIA yeni bir sürücü yayınladı NVIDIA Support bunu sadace buradan indirebilirsiniz iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı