RTX 4060 sistem düşük performans veriyor

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, pazartesi günü elime İtopya'dan topladığım hazır sistem ulaştı ve kurulumlarını yaptım. Bütün driverlarını yükledim, Windows Update'lerini yaptım, BIOS'u güncelledim. Dediğim gibi bilgisayarın her şeyi tam ama her oyun da böyle FPS droplar yiyip takılmalar yaşıyorum, bunun sebebi nedir? Altta bırakacağım videolardan öğrenebilirsiniz yaşadığım sorunları, ne yapmam gerek? İtopya'ya mail attım ama samimi olduğum işini bilen bir bilgisayarcı tanıdığım var, ona götürmeli miyim yoksa direk muhatap İtopya ile mi olmalıyım? Çünkü şimdi korkum şu, kargoyu göndereceğim ve kırık mırık gelirse bana ya da kırık gönderilirse ondan korkuyorum. İade edin demeyin çünkü bu fiyata alamam muhtemelen. i3 13100F'i RTX 4060 8x2 16 GB sistemi 19 bine aldım ve her şey yükseliyor. Gaming.gen.tr'den sistem almam, oradan öneri yapmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar burada 44 saniyeyi açın bakın değerler düşüyor takılma oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada 9 saniye.

Burada 14 saniye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yazı daha resmi olabilir ama sorun yok zaten İtopya testleri yapar servise gönderir muhtemelen. Siz yapabilirseniz şu an işlemci ve ekran kartına bireysel yük bindirin. Sorun var ise belki bulunabilir.

Ben testleri yapmıştım sizle paylaşayım hiçbir sorun gözükmüyordu bakın

1701895711326.png

1701895726624.png

Bende bir sorun göremedim hocam değerler normal gibi.
evet evet power testinde işlemcim 91 dereceye çıkıyordu max power testi 2 dakkika yaptım

değerler bu bilgisayar da donanımsal bir sorun görünmüyor neyden kaynaklı olabilir acaba yanlış bir driver mı yüklüyorum o mu tetikliyor hocam yemin ederim 1.5 aydır bilgisayarsızdım illalah ettim ya bir türlü sorunumu çözemiyorum canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam

Bunu deneyebilir misiniz çoğu kişiye yardımcı olmuş sanki ama.

deneyeyim hocam

Hocam bana takılıyor gibi geliyor şu videoyu izleyip objektif bir yorum yapabilir misiniz o takılmalar oluyor değil mi?

videoyu koydum hocam 2 dakkika sonra bakabilirsiniz yükleniyor.

Yok hocam var ya hala aynı of

Son düzenleme:
Ben herhangi bir drop göremedim ama.
deneyeyim hocam

Hocam bana takılıyor gibi geliyor şu videoyu izleyip objektif bir yorum yapabilir misiniz o takılmalar oluyor değil mi?

videoyu koydum hocam 2 dakkika sonra bakabilirsiniz yükleniyor.

Yok hocam var ya hala aynı of

Arkadaşlar selam, pazartesi günü elime İtopya'dan topladığım hazır sistem ulaştı ve kurulumlarını yaptım. Bütün driverlarını yükledim, Windows Update'lerini yaptım, BIOS'u güncelledim. Dediğim gibi bilgisayarın her şeyi tam ama her oyun da böyle FPS droplar yiyip takılmalar yaşıyorum, bunun sebebi nedir? Altta bırakacağım videolardan öğrenebilirsiniz yaşadığım sorunları, ne yapmam gerek? İtopya'ya mail attım ama samimi olduğum işini bilen bir bilgisayarcı tanıdığım var, ona götürmeli miyim yoksa direk muhatap İtopya ile mi olmalıyım? Çünkü şimdi korkum şu, kargoyu göndereceğim ve kırık mırık gelirse bana ya da kırık gönderilirse ondan korkuyorum. İade edin demeyin çünkü bu fiyata alamam muhtemelen. i3 13100F'i RTX 4060 8x2 16 GB sistemi 19 bine aldım ve her şey yükseliyor. Gaming.gen.tr'den sistem almam, oradan öneri yapmayın.

Arkadaşlar burada 44 saniyeyi açın bakın değerler düşüyor takılma oluyor.

Burada 9 saniye.

Burada 14 saniye.

Ben kafayı takacak bir sorun göremiyorum. Sürekli sürekli oluyorsa ve can sıkıyorsa bir şey diyemem. Ama şu videoyu izlemeni tavsiye ediyorum.

Ben de 2 hafta önce topladım 5600 4060 sistem. 2 3 gün ben de gereksiz detaylara takıldım. Ama bir sorunu yok ne cihazın ne performansın. Sen de yeni aldığın için her türlü detaya takılıyor olabilirsin belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı