RTX 4060 sistem Epic Games uygulamadan atıyor

merttaydin55

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4060.
Anakart
Desktop MAG H610 Infinite S3 14
İşlemci
Intel(R) Core(tm) i5-14400F, 2500 MHz, 2 çekirdek
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-14400F, 2500 MHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemci.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060.

RAM: 16 GB.

Bugün Epic Games'ten Cyberpunk 2077 Ultimate Edition aldım. Daha öncesin de korsan kullanıyordum elime para geçince satın aldım. Fakat Cyberpunk 2077'yi kuruyorum DLC'sini kurarken uygulamadan atıyor. Birçok yolunu denedim silip yükledim hiçbir türlü düzelmedi. Güncelleme yaparken sürekli bu durumla karşılaşıyorum. Tüm dosyalarını sildiğime eminim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Farklı oyunlar da yapıyor mu denemedim. Kafayı yemek üzereyim. Teşekkürler iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'in korsan oyunlardan tek farkı virüssüz olduğundan emin olmanız. Bende geçenlerde Detroit oyununa girmekte sorun yaşamıştım ve destek sistemine yazmıştım. Sorunun bende olduğunu söyleyerek baştan saldılar. Kısaca Epic'ten oyun almayı bırakın lütfen.

İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-14400F, 2500 MHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemci.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060.

RAM: 16 GB.

Bugün Epic Games'ten Cyberpunk 2077 Ultimate Edition aldım. Daha öncesin de korsan kullanıyordum elime para geçince satın aldım. Fakat Cyberpunk 2077'yi kuruyorum DLC'sini kurarken uygulamadan atıyor. Birçok yolunu denedim silip yükledim hiçbir türlü düzelmedi. Güncelleme yaparken sürekli bu durumla karşılaşıyorum. Tüm dosyalarını sildiğime eminim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Farklı oyunlar da yapıyor mu denemedim. Kafayı yemek üzereyim. Teşekkürler iyi günler.
Epic games launcheri yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Sorun bilgisayarınızda yüklü herhangi bir antivirüs programından kaynaklıda olabilir. Bazen oyunların doğru yüklenmesini, açılmasını engelleyebilir. Yüklemeyi farklı bir diske atmayıda deneyebilirsiniz. En son bunlardan hiçbiri olmazsa launcheri silip (önceki dosya ve cacheleri temizleyin) tekrar yükleyip birde o şekil deneyebilirsiniz. Sırayla tek tek deneyebilirsiz. Hangisi artık işinize yararsa benim diyebileceklerim bunlar.

Epic Games'in korsan oyunlardan tek farkı virüssüz olduğundan emin olmanız. Bende geçenlerde Detroit oyununa girmekte sorun yaşamıştım ve destek sistemine yazmıştım. Sorunun bende olduğunu söyleyerek baştan saldılar. Kısaca Epic'ten oyun almayı bırakın lütfen.
Oyunu 3-4 kez bitirdim korsan da mod yükleyemediğim için satın almıştım.

Epic Games Launcher'i yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Sorun bilgisayarınızda yüklü herhangi bir antivirüs programından kaynaklıda olabilir. Bazen oyunların doğru yüklenmesini, açılmasını engelleyebilir. Yüklemeyi farklı bir diske atmayı da deneyebilirsiniz. En son bunlardan hiçbiri olmazsa Launcher'i silip (önceki dosya ve cacheleri temizleyin) tekrar yükleyip bir de o şekil deneyebilirsiniz. Sırayla tek tek deneyebilirsiz. Hangisi artık işinize yararsa benim diyebileceklerim bunlar.

Teşekkür ederim.

Oyunu 3-4 kez bitirdim korsan da mod yükleyemediğim için satın almıştım.

Teşekkür ederim.

Ben ne yaparsam işe yaramamıştı en sonunda Quantic Dream'e mail yollamıştım ve bana Steam CD key vermişlerdi. O günden beridir Steam'le arasında 300₺ fark olmadıkça Epic Games'ten oyun almıyorum. Sizde Cyberpunk'a mail atabilirsiniz.

Launcher evet gerçekten rezalet fakat şu ana kadar onlarca oyun oynadım Epic Games üzerinden launcher kaynaklı bir sorun yaşamadım. Tıkladım mı açılıyor tüm oyunlar. Steam'le fiyat farkını da düşünürsek orijinal oyun oynama amaçlı en mantıklısı Epic Games oluyor.

Launcher evet gerçekten rezalet fakat şu ana kadar onlarca oyun oynadım Epic Games üzerinden Launcher kaynaklı bir sorun yaşamadım. Tıkladım mı açılıyor tüm oyunlar. Steam'le fiyat farkını da düşünürsek orijinal oyun oynama amaçlı en mantıklısı Epic Games oluyor.

Hemen hemen 1 hafta önce bilgisayarımı yeniledim. Masaüstünden laptopa geçiş yaptım ve hala Detroit'i oynayamıyorum sorunun bende olmadığını doğruladım ve yardımcı olmuyorlar. Hani sorun çıkması doğal bir şey fakat yazdığımda iki şey önerip sorun sizde diye baştan salmaları anormal ve olmaması gereken bir durum.

Hemen hemen 1 hafta önce bilgisayarımı yeniledim. Masaüstünden laptopa geçiş yaptım ve hala Detroit'i oynayamıyorum sorunun bende olmadığını doğruladım ve yardımcı olmuyorlar. Hani sorun çıkması doğal bir şey fakat yazdığımda iki şey önerip sorun sizde diye baştan salmaları anormal ve olmaması gereken bir durum.
Forumda konu açtınız mı sorun hakkında?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı