RTX 4060 sistem nasıl?

Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Kasa, monitör ve klavye toplam 59.000TL
Kasa üzerinde arttırma yapıp kalanla monitör ve klavyede önerebilirsiniz. Veya sadece 13.000TL
ile monitör ve klavye önerebilirsiniz ama bana 13.000TL bu ikisi için fazla geliyor .
Her tür oyun oynayacağımı da(AAA, Rekabetci, FPS, Pixel) belirteyim. Buna göre tavsiye de bulunursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Kasa, monitör ve klavye toplam 59.000TL
Kasa üzerinde arttırma yapıp kalanla monitör ve klavyede önerebilirsiniz. Veya sadece 13.000TL
ile monitör ve klavye önerebilirsiniz ama bana 13.000TL bu ikisi için fazla geliyor .
Her tür oyun oynayacağımı da(AAA, Rekabetci, FPS, Pixel) belirteyim. Buna göre tavsiye de bulunursanız sevinirim.
2k: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html
1080p: https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,1628831201.html
Klavye için diğer arkadaşlar öneri yapsa daha iyi olur. Ya da ayrı bir konu açabilirsiniz.
Bu arada kasa yükseltme için işlemciyi Ryzen 5 7600x yapabilirsiniz.

Rekabetçi oyunlar (Valorant,C.S vb.) daha çok oynuyorsan max 24inc alman daha iyi olur 27inc büyük kalıyor çünkü. Ama hikayeli oyunları daha çok oynuyorsan attığım 2k 27inc olanı alman daha iyi olabilir.
Bu nasıl?

Bu nasıl?
Burda hem inceleme videosu hem de kullanıcı yorumunu bulabilirsin. Alınabilir bir monitördür.
Ekstra olarak şu monitöre de bakabilirsin. Eğer bütçeye uyarsa

Son düzenleme:
Burda hem inceleme videosu hem de kullanıcı yorumunu bulabilirsin. Alınabilir bir monitördür.
Ekstra olarak şu monitöre de bakabilirsin. Eğer bütçeye uyarsa
Hocam birkaç gün sonrasından tekrardan selamlar. Sistemin son durumu görseldeki halde ve monitöre de öncesinde gözüme giren bu monitörden devam. Tekrardan bir fikir almam çok iyi olur. Mantıksız, düşük kalan, uyumsuz bir şey var mı? Ne düşünüyorsun?

Dosya Ekleri

• 1730732728263.png
    1730732728263.png
    22 KB · Görüntüleme: 21
Hocam birkaç gün sonrasından tekrardan selamlar. Sistemin son durumu görseldeki halde ve monitöre de öncesinde gözüme giren bu monitörden devam. Tekrardan bir fikir almam çok iyi olur. Mantıksız, düşük kalan, uyumsuz bir şey var mı? Ne düşünüyorsun?
Uyumsuz bir parça yok ama ben olsam 2tb ssd yi 1 yapıp anakartı Asus Prime B650M-R yapardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı