RTX 4060 sistem nasıl?

Benim sistemle 1 gün boyunca oyun oynamaya çalışırsanız durumun ne kadar vahim olduğunu görürsünüz Intel işlemci almayın aldırtmayın.
Bendede ayni islemci var, ben oyun disinda cok islemci agirlikli isler ilede ugrasiyorum hic uzmedi beni. Fiyatina gore muazzam bir islemci i5 12400F. 2.sini almayi planliyorum.

Dostum sebebini söyle diyoruz görürsünüz diyorsun.
Ne FPS değerleri mi az?
Soğutması mı kötü?
Bunları söyler misin?

Bak şimdi hocam oyun fiyatları yüzünden oynayabildiğim tek oyun olan GTA 5'te inanılmaz sorun yaşıyorum çim kalitesini yükseğe bile çeksem 30 FPS oynuyorum öyle ısınma problemi falan da yok bilgisayara türlü türlü testler uygulamalar yükledim 20-30 videodan hesaplayarak bir sürü performans ayarı yaptım laf kar etmiyor üstelik arada kafa dağıtmalık ekiple Roblox giriyorum kafayı yiyorum işlemciye dayalı ve önbellek isteyen bir oyun olduğu için FPS deli dehşet drop yiyor sistem bana öyle bir kafayı yedirttiki eskiden her oyunu 30 FPS oynatan laptopumu arar oldum yakında sistemi satıp AMD bir sistem toplayacağım.

Bak şimdi hocam oyun fiyatları yüzünden oynayabildiğim tek oyun olan GTA 5'te inanılmaz sorun yaşıyorum çim kalitesini yükseğe bile çeksem 30 FPS oynuyorum öyle ısınma problemi falan da yok bilgisayara türlü türlü testler uygulamalar yükledim 20-30 videodan hesaplayarak bir sürü performans ayarı yaptım laf kar etmiyor üstelik arada kafa dağıtmalık ekiple Roblox giriyorum kafayı yiyorum işlemciye dayalı ve önbellek isteyen bir oyun olduğu için FPS deli dehşet drop yiyor sistem bana öyle bir kafayı yedirttiki eskiden her oyunu 30 FPS oynatan laptopumu arar oldum yakında sistemi satıp AMD bir sistem toplayacağım.

Dostum, çim ayarını istediğin işlemcide aç FPS'yi yiyip bitiriyor.
Ekran kartın yüzündende olabilir ayrıca.
Konu açarsan yardımcı olabiliriz.

GTA 5'te çim ayarı buglu gibi bir şey, R3 4100 kullanıyorum bende de kasıyor.

Arkadaşta benim sistemin Ryzen 5 5600X versiyonu var çok daha yüksek FPS alıyor Ultra ayarlar ve natural vision Evolved ile 70-80 FPS oynuyor çim görünce falan da hiç FPS'i düşmüyor işlemciye dayalı oyunlarda mükemmel akıcı oynuyor yine dediğim gibi Roblox'ta her oyunda FPS sınırı olan 240 da alıyor bu arada Roblox'un optimizasyon sorunlu bir oyun olduğunu biliyorum da yine de bir anormallik var.

Dur açıyorum.

Kafayı yiyeceğim bu Technopat yüzünden alttan nokta ve büyük harfi düzeltmeme rağmen 1 saattir yazdığım konuyu yazım kurallarına uyarak yaz diye bir uyarı attılar bu foruma lanet olsun başka bir forumda derdimi yapay zekanın düzeltmediği bir şey yüzünden uyarı yemeden ve konum silinmeden anlatmaya gidiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı