Hero5a - RTX 4060 sistem nasıldır?

Maliyeti kısmak adına 2. Ele yönelebilirsiniz komple sistem ya da parça bazında.
Hocam düşündüm ancak şimdi yüksek bir bütçeyle sağlam bir sistem dizerken gidip 2.el alırsam. İlerde sorun yaşatmasından korkuyorum, ben ömürlük bir sistem dizmek istiyorum yani, birinci amacım sistemin uzun gitmesi. Bu yüzden ikinci ele pek yönelemedim.

Kasa vento +1100tl
Psu FSP 700watt +1000tl

Toplam 20.622

Monitörle beraber toplam 25k oluyor.
Hocam gerçekten bütçemi çok aşıyor, ilk başta o şekilde belirtsemde bütçemi zorlayan hali oydu yani. AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - GIGABYTE A520M-K - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu sistem üzerinden yenileme yapsak çok daha iyi olur. Ben zaten konunun başında belirttiğim bütçenin fazlalığından şikayetçi olup onu azaltmak için konu açmıştım. Teşekkür ederim şimdiden yardımınız için.

Hocam düşündüm ancak şimdi yüksek bir bütçeyle sağlam bir sistem dizerken gidip 2.el alırsam. İlerde sorun yaşatmasından korkuyorum, ben ömürlük bir sistem dizmek istiyorum yani, birinci amacım sistemin uzun gitmesi. Bu yüzden ikinci ele pek yönelemedim.

Hocam gerçekten bütçemi çok aşıyor, ilk başta o şekilde belirtsemde bütçemi zorlayan hali oydu yani. AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - GIGABYTE A520M-K - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu sistem üzerinden yenileme yapsak çok daha iyi olur. Ben zaten konunun başında belirttiğim bütçenin fazlalığından şikayetçi olup onu azaltmak için konu açmıştım. Teşekkür ederim şimdiden yardımınız için.

İntel olanı al.

Kasayı Thermaltake seç. 17.008 tl oluyor.

Hocam ya da Ryzen olanı alman daha mantıklı. İleride işlemci yükseltirsin.

Kasayı Thermaltake seç yine.

İntel olanı al.

Kasayı Thermaltake seç. 17.008 tl oluyor.

Hocam ya da Ryzen olanı alman daha mantıklı. İleride işlemci yükseltirsin.

Kasayı Thermaltake seç yine.
Hocam 12100f ile ryzen 5 5600un karşılaştırmasını izlediğimde bile i3 daha yüksek fps veriyor. Ben zaten oyun oynamak için alıyorum başka bir amacım yok. Daha da ucuza geliyor. İ3 daha mantıklı olmaz mı?

Öğrenciyim yazdan yaza çalışıyorum,yazdan yaza sistem yükseltmesi yapabilirim yani. Bir daha da para vereceğimi sanmam yıllardır kullandığım düşük sistemden sonra bu sistemlere gidipte, bu sistem bana yetmiyor yükseltmem gerek, diyeceğimi hiç sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı