RTX 4060 sistem War Thunder'da ani FPS düşmesi oluyor

safargn

Picopat
Daha fazla  
İyi günler herkese, ben War Thunder oynarken FPS anlık olarak 20'ye düşüp çıkıyor ve bunu fark edebiliyorum normalde 170 FPS'lerde oynuyorum. Bu durum 2-3 gündür var. Bilgisayar sıcaklığından dolayı desem o kadar sıcak değil. Laptopumun özellikleri:
  • Ryzen 7 7840HS.
  • RTX4060.
  • 32 GB RAM ve 1 TB SSD.
Sıcaklık olarak maksimum 84'lerde geziyordu ama ortalama 75 falan bu konu hakkında bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek var mı? Acaba oyun kaynaklı bir sorun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler herkese, ben War Thunder oynarken FPS anlık olarak 20'ye düşüp çıkıyor ve bunu fark edebiliyorum normalde 170 FPS'lerde oynuyorum. Bu durum 2-3 gündür var. Bilgisayar sıcaklığından dolayı desem o kadar sıcak değil. Laptopumun özellikleri:
  • Ryzen 7 7840HS.
  • RTX4060.
  • 32 GB RAM ve 1 TB SSD.
Sıcaklık olarak maksimum 84'lerde geziyordu ama ortalama 75 falan bu konu hakkında bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek var mı? Acaba oyun kaynaklı bir sorun mu?
Diyer oyunlardada böylemi yoksa sadece War thunder mı bide ayarlarda ssaa diye bişey var o acıksa kapatın

başka oyunlarda %1 fps 20 gösteriyordu ama herhangi bir düşüş hissetmedim ama war thunder da arada bir takılma oluyor.

Diyer oyunlardada böylemi yoksa sadece War thunder mı bide ayarlarda ssaa diye bişey var o acıksa kapatın
başka yaşayan da varmış onların 40sn felan sürüyormuş ama benimki anlık düşüyor ve yerine geliyor. can sıkıyor hem de.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı