CS2 oynuyorum ve son 2-3 gündür çok FPS düşmesi yemeye başladım RTX 4060, Ryzen 5500 sistemim var ve genel FPS 170 civarı fakat son dönem böyle oluyor sebebi ne olabilir?
Bende arada çok saçma FPS düşmesi yiyorum %1 FPS çok etkileniyor sanki 30 FPS gibi hissettiriyor bende de 4060 var işlemcim 5700x3D RAM 4x8 3600 MHz CL 18, yeni güncelleme sonrası arttı takılmalar.
Öncesinde bir şey yoktu, güncellemden sonrası dahil fakat konuyu açmadan önceki 2-3 günde inanılmaz FPS droplar yedim. Adam vuramayacak hale getiriyordu oyunu.
Öncesinde bir şey yoktu, güncellemden sonrası dahil fakat konuyu açmadan önceki 2-3 günde inanılmaz FPS droplar yedim. Adam vuramayacak hale getiriyordu oyunu.
Hocam bugün maç başı 5 kere FPS düşmesi yedim, mouse çevirdiğim gibi tak oyun takılıyor flick atılmıyor ve ölmüş oluyorum, oyun her ne kadar berbat olsa bile kendini bir şekilde oynattırıyor insana![]()
Bir şey yapmadım ama düzeldi hocam, ben de anlamadım ne olduğunu ve nasıl geçtiğini ama şu an bir şey yok. Bilgisayarı açtıktan sonra sistemin bir süre kendine gelmesini bekle demişti bir tanıdığım isterseniz deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.