RTX 4060 sistemde Cyberpunk 2077 oynanırken takılmalar oluyor

Hocam görüntü kalitesi farkı olur mu

Bi de hocam Dlss Süper Çözünürlük Ayarı Dönüştürücü Modeli ve Evrişimli Nöral Ağ diyor hangisi olmalı ne farkı var

Hocam kasma hissiyatı oluyor kalabalikta catisirken hızlıca gecince falan 55 FPS'lere düşüyor ve CPU kullanımı GPU kullanimini geçiyor resmen takılmalar kasmalar oluyor ne yapmam lazım.
Goruntu kalitesi farki asiri minimal duzeyde oluyor, fark edemezsiniz. DLSS sandiginiz kadar kotu deigl artik, ozellikle yeni surumu ile cok cok daha iyi bir is basariyor ben cok begendim sahsen.

DLSS super cozunurluk ayari da verdigim fotografta gozukuyor. Donusturucu Modeli en yenisi, dogal olarak daha iyi performans veriyor.

Darbogaz oluyor yani. Cok saçma islemcin o ekran kartini cok rahat besleyebilmesi lazim. Sıcaklıklar normal mi?
Besleyebilir zaten. Buna darbogaz demek cok dogru olmaz gibi, bir tur bug veya yazilimsal cakismalarin yan etkisi olabilir bence.

Hocam çözdüm arkadaşın attığı ayarları yaptım ve kontrol ettim sadece bir bölgede öyle oluyor
Hangi bolgede oluyor? Ray Tracing ayarlarini kapatmayi bir deneyin. Cok fazla neon isikli kapali alanlarda falan mi oluyor bu?

Hangi bolgede oluyor? Ray Tracing ayarlarini kapatmayi bir deneyin. Cok fazla neon isikli kapali alanlarda falan mi oluyor bu?
[/Quot
Hocam kalabalıktan gecince falan aşırı drop oluyor bayağı bayağı kasıyor mesela apartman dairesinden asansörle inip hızlı koşayım hemen kasıyor ben de sinirlendim sildim oyunu.

[/Quot
Hocam kalabalıktan gecince falan aşırı drop oluyor bayağı bayağı kasıyor mesela apartman dairesinden asansörle inip hızlı koşayım hemen kasıyor ben de sinirlendim sildim oyunu.
Ray tracing kapatsaniz duzelirdi buyuk ihtimal de, neyse silmissiniz zaten oyunu.

Bi de hocam ışın oluşturma vardı onu da mı kapatmaliyim tekrar indirip denemek istiyorum
Isin olusturma benim dedigim o ray tracing oluyor iste. Ray Tracing (isin izleme) ile Path Tracing (yol izleme) diye iki turu var. Isin izleme daha hafiftir, yol izleme ise daha agir. Cunku yol izleme, isin izleme gibi calismasina ek olarak isiklarin nerelere sekip ne kadar aydinlatacagi gibi detaylari da hesaplari bu yuzden yol izleme ayari baya agir. Ben normalde hep isin izlemeyi acik tutarim, tenha ve bir suru neon isiklarinin olmadigi, col gibi yerlerde ise yol izlemeyi acarim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı