sheanous
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5500, MSI 2x Ventus RTX 4060, Corsair Vengeance 16 GB x 2 (3200 MHz, CL16), Gigabyte B550 Gaming X V2, Crucial P3 Plus 1 TB
Goruntu kalitesi farki asiri minimal duzeyde oluyor, fark edemezsiniz. DLSS sandiginiz kadar kotu deigl artik, ozellikle yeni surumu ile cok cok daha iyi bir is basariyor ben cok begendim sahsen.Hocam görüntü kalitesi farkı olur mu
Bi de hocam Dlss Süper Çözünürlük Ayarı Dönüştürücü Modeli ve Evrişimli Nöral Ağ diyor hangisi olmalı ne farkı var
Hocam kasma hissiyatı oluyor kalabalikta catisirken hızlıca gecince falan 55 FPS'lere düşüyor ve CPU kullanımı GPU kullanimini geçiyor resmen takılmalar kasmalar oluyor ne yapmam lazım.
DLSS super cozunurluk ayari da verdigim fotografta gozukuyor. Donusturucu Modeli en yenisi, dogal olarak daha iyi performans veriyor.
Besleyebilir zaten. Buna darbogaz demek cok dogru olmaz gibi, bir tur bug veya yazilimsal cakismalarin yan etkisi olabilir bence.Darbogaz oluyor yani. Cok saçma islemcin o ekran kartini cok rahat besleyebilmesi lazim. Sıcaklıklar normal mi?
Hangi bolgede oluyor? Ray Tracing ayarlarini kapatmayi bir deneyin. Cok fazla neon isikli kapali alanlarda falan mi oluyor bu?Hocam çözdüm arkadaşın attığı ayarları yaptım ve kontrol ettim sadece bir bölgede öyle oluyor