RTX 4060 sistemde ekran gidiyor

Tarik Enes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM
RAM
Team T-Force Vulkan Z Red 16 GB 3200 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria G2
Ekran kartı
4060
Anakart
MSI Pro H610M-E
İşlemci
i3-13100F
Son iki gündür başıma geliyor. Ve toplam 2 kez yaşadım. Birinde R6 birinde CS2 oynuyordum. Nedenini anlayamadım size danışmak istiyorum. Tek fikrim NVIDIA'yı 576.52'ye güncelledikten sonra olmuş olabilmesi. Durumu anlatacak olursam şu şekilde oluyor, yaşadığım 2 seferde de Steam üzerinden Shift+Tab menüsü açıkken menüden çıkmaya çalıştım ve menü ekranda kaldı ekrana müdahalede bulunamaz hale geldim ve sonrasında 2 ekran birden karardı (kapanmış gibi oldu). Sistem çalışıyordu fakat ekranı ne görebiliyordum ne de bir işlem yapabiliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son iki gündür başıma geliyor. Ve toplam 2 kez yaşadım. Birinde R6 birinde CS2 oynuyordum. Nedenini anlayamadım size danışmak istiyorum. Tek fikrim NVIDIA'yı 576.52'ye güncelledikten sonra olmuş olabilmesi. Durumu anlatacak olursam şu şekilde oluyor, yaşadığım 2 seferde de Steam üzerinden Shift+Tab menüsü açıkken menüden çıkmaya çalıştım ve menü ekranda kaldı ekrana müdahalede bulunamaz hale geldim ve sonrasında 2 ekran birden karardı (kapanmış gibi oldu). Sistem çalışıyordu fakat ekranı ne görebiliyordum ne de bir işlem yapabiliyordum.
aynı sorun bendede olmuştu bendede sana benzer sistem var ekran kartında temasızlık olmuş olabilir ben ramlari çıkartıp takmıştım olmamıştı sonra ekran kartını sag sola haraket etirdim ekran gelmişti ekran kartını çok sıkıksa çok sıkma serbest kalsın

Tamamdır deneyeceğim sağ olun. Son dönemde kasanın yerini değiştirdiğim için temassızlık fikri mantıklı geldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı