RTX 4060 sistemde RDR 2 grafikleri kötü görünüyor

İşletim sistemi
Windows 10

463352

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
Ryzen 7 7840h
Oyunda aşağı yukarı her şey açık ve görüntü aşağıdaki gibi. Ne problem sizce?
SS'de FXAA kapalı ama açtıktan sonra oyundan SS aldım. Kapalı değil.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (89).png
    Ekran Görüntüsü (89).png
    977,5 KB · Görüntüleme: 110
  • Ekran Görüntüsü (90).png
    Ekran Görüntüsü (90).png
    964,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Ekran Görüntüsü (91).png
    Ekran Görüntüsü (91).png
    969,8 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran Görüntüsü (92).png
    Ekran Görüntüsü (92).png
    977,7 KB · Görüntüleme: 96
  • Ekran Görüntüsü (93).png
    Ekran Görüntüsü (93).png
    2,8 MB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun hatası diye biliyorum bende de oldu oyunu tekrar yükleyince düzeldi. Kaplamalar hatalı çıkıyordu. Dosyaları kontrol edin düzelebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyip yapın bende her şeyi denedim gözüme güzel gelen ayarı bulamadım en güzeli bu videodaki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyip yapın bende her şeyi denedim gözüme güzel gelen ayarı bulamadım en güzeli bu videodaki.

Olmadı hocam. FPS problemim değil. Görüntü uydurma duruyor o sıkıntı.

1080p de çamur gibi duruyor. 1440p monitörde denedim çok fark var. Oyunun portu sıkıntılı. 1440p monitörde DLDSR ile 4 k ya aldım inanılmaz görüntü güzelleşti. Oyun içinden çözünürlük ölçeğini arttırmak bu kadar işe yaramamıştı. Optimize ayarlar var internette onu yapıp +40 FPS aldıktan sonra çözünürlüğü NVIDIA Denetim Masası'ndan dlldsr aktifleştirdikten sonra 1440P'ye alın gözle görülür fark olacaktır. Önemli olan bu oyunda doku ve çözünürlük kalan ayarları orta bile yapsan kötü durmuyor. Ama doku ya da çözünürlük en yüksekte değilse görüntü berbat oluyor. TAA kısmını 27 kullanıyorum fazlası keskin oluyor. Eğer bulanık gelirse TAA'yı biraz daha arttırabilirsin çözünürlük ölçeğini de kapat 9/10 demek çözünürlüğünün altında işliyor anlamına geliyor. 1080p bile kullanamıyorsunuz şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı