RTX 4060 sistemde Roblox donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

gorkem_sama

Centipat
Ekran kartı
ZOTAC GeForce RTX 4060 GAMING TWIN EDGE 8GB GDDR6
Anakart
MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 Soket 1700 3200MHz
İşlemci
Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz
Ekran kartım Zotac 4060, işlemcim i5 12400F olmasına rağmen Roblox 2 dakikada bir 4 saniyeliğine donuyor. Ne yapsam çözemedim. Sildim geri yükledim olmadı, prefetch dosyalarını sildim olmadı, %temp% kısmından sildim tekrar yükledim olmadı, özellikler kısmından uyumluluk ayarlarını yaptım o da olmadı. Bu durum bayağı bir canımı sıktı yardımcı olursanız gerçekten çok memnum olurum.

Roblox ama hangi oyunda donuyor onuda yazsaydınız keşke. Roblox'ta her oyunun optimesi ve grafik kalitesi aynı olmuyor. Mesala Escape Plan diye güzel grafikli bir hapishane oyunu var onda donmaması gerekiyor çünkü bende onu oynuyorum. Oynadığınız oyunu yazın bende girecem bakalım bende donacak mı? Ona göre size söylerim.

Roblox ama hangi oyunda donuyor onu da yazsaydınız keşke. Roblox'ta her oyunun optimesi ve grafik kalitesi aynı olmuyor. Mesela escape plan diye güzel grafikli bir hapishane oyunu var onda donmaması gerekiyor çünkü bende onu oynuyorum. Oynadığınız oyunu yazın bende gireceğim bakalım bende donacak mı? Ona göre size söylerim.

Counter blox Source 2 dener misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı