RTX 4060 sistemde Windows 11'e geçilir mi?

kralbabakit

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Üç dört gün önce Windows 10 desteği kesildi ve beş seneden fazladır Windows 10 kullanıyordum. Windows 11'e geçmek istiyorum ama bazı sıkıntıların olduğunu duymuştum: Performans kaybı, fazla RAM harcama, donma, kasma sorunu gibi. Sistemim RTX 4060 (8 GB), işlemci Intel 13400F, RAM 40 GB (32+8). Sizce geçeyim mi, bir kayıp yaşar mıyım?

Merhaba. Üç dört gün önce Windows 10 desteği kesildi ve beş seneden fazladır Windows 10 kullanıyordum. Windows 11'e geçmek istiyorum ama bazı sıkıntıların olduğunu duymuştum: Performans kaybı, fazla RAM harcama, donma, kasma sorunu gibi. Sistemim RTX 4060 (8 GB), işlemci Intel 13400F, RAM 40 GB (32+8). Sizce geçeyim mi, bir kayıp yaşar mıyım?
İşlemci kullanımı biraz daha artabilir ancak çok bir önemi yok. RAM kısmı insanları çok yoran bir olay ancak sizin için problem olmaz.

W11 genellikle CPU, RAM ve SSD'ye çok önem verir, RAM'iniz ve işlemciniz zaten yeterli SSD'niz de hızlı ise sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı