RTX 4060 sisteme oyun önerisi

Kertaumaka

Hectopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
295
Çözümler
2
RAM
32 Gb
Ekran kartı
Rtx 4060M
İşlemci
Intel I7 13.Nesil
Gayet yeterli sistemim var. Her türlü oyunu açar fakat adamakıllı oynayacak oyun bulamıyorum. CS:GO denedim zevk vermedi. Valorant oynuyorum. 1 saat sonra sıkılıyorum. Korku oyunlarını denedim, PUBG Steam denedim hiçbiri zevk vermiyor. Bir Zula deneyecektim, şimdi vazgeçtim. Fakat eskiden kalma bir şey mi bilmiyorum Zula'yı oynayasım geliyor. Ne tür oyunlar sevip sevmediğimi de bilmiyorum. Oyun öneriniz var mı?
 
Ücretlimi istiyorsun yoksa illaki beleşmi olsun?

Bir oyuna 800 TL veremem diyorsan 2 seçenek var: ya korsan ya da paylaşımlı hesap. Paylaşımlı hesap %100 virüssüzdür lakin sonuçta yine para veriyorsun. (25 tl falan oda.) Paylaşımlıyı kabul edersen şu oyunlar var:

Elden ring
RDR2
GTA 5
Hogwarts Legacy
TLOU son oyunları
Horizon forbidden west
Forza Horizon 5
 
Ücretlimi istiyorsun yoksa illaki beleşmi olsun?

Bir oyuna 800 TL veremem diyorsan 2 seçenek var: Ya korsan ya da paylaşımlı hesap. Paylaşımlı hesap %100 virüssüzdür lakin sonuçta yine para veriyorsun. (25 TL falan oda.) Paylaşımlıyı kabul edersen şu oyunlar var:

Elden Ring.
RDR2.
GTA 5
Hogwarts Legacy.
TLOU son oyunları.
Horizon forbidden West.
Forza Horizon 5

Dediginiz oyunlarin heepsimioynadim GTA 5 PC de var sıkılıyorum bie sure sonra RDR 1 zaten hiç oyanahamadim Forza Horizon hiç sarmadi Hogwarts Legacy de bana göre değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı