RTX 4060 tavsiyesi

Bütçe
15000

BlackBdow

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar geçerli bütçem maksimum 14-15 arası olur fazlası olmaz. 4060 istiyorum. Hangi model iyidir hangisini almalıyım kararsız kaldım. İki tane link bırakacağım. Hangisi iyi yardımcı olursanız sevinirim veya bu fiyatlara daha iyisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum (tercihim linkteki MSI olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacaksan Gigabyte öneririm ama 2. ele yönelmeyi düşünürsen 4060. Ti da alabilirsin. Bence 4060 için 13K bandı fazla ben 9.500a almıstım 7 ay önce ve 10kdan fazla edecek bir kart olduğunu düsünmüyordum Gigabyte Windforce OC vardı.(Vatan'dan 0 aldım)

Evet arkadaşlar geçerli bütçem maksimum 14-15 arası olur fazlası olmaz. 4060 istiyorum. Hangi model iyidir hangisini almalıyım kararsız kaldım. İki tane link bırakacağım. Hangisi iyi yardımcı olursanız sevinirim veya bu fiyatlara daha iyisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum (tercihim linkteki MSI olur.)

Çok pahalılar ederi bu kadar değil bile. Başka kart düşünmez misiniz?

Düşünebilirim tabii ki sadece FPS değerleri vs cazip geldi o yüzden örnek verdim.

16.600 TL'ye RX 7700 XT var bütçe çıkarsa RTX 4070'e yakın performans veren bir kart düşünün derim.

Şimdi bu fiyat bandına belki saf güç olmasa da DLSS 3.0 ve FrameGen destekleyen bir ekran kartı olması dolayısı ile 4060 gayet iyi. Emsalleri olan AMD veya Intel'e de bakabilirsin ama acelen yoksa ve para biriktirmeye müsaitsen 4070 Super alabilirsin. Önerim 4070 Super için para biriktirmen ama istiyorsan 4060 gayet güzeldir. Gönül rahatlığıyla alabilirsin, her oyunu (diğer pc bileşenlerini göz önüne alırsak) ultra+ ayarlarda 60 fps üstü net oynarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı