RTX 4060 Ti 128 bit olarak kalır mı?

Sidardicle

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar size bir şey soracağım yardımcı olabilir misiniz? Ben yani ailem bilgisayar toplayacağız seçtiğimiz ekran kartı ise daha çıkmamış olan RTX 4060 Ti mayıs'ın sonlarında çıkıyor yani birkaç gün kaldı sizden tek isteğim hani ekran kartına bakabiliyorum ama hepsi 128 bit hani bu çıktıktan sonra yükselir mi yoksa hep 128 bit mi kalır? Çünkü böyle duracaksa 3080 almayı düşünüyoruz şimdiden teşekkür ederim.

Böyle kalır ama oyun için bit değer önemsiz, gene kart VRAM yüzünden facia alınmaz.

Kartların performansının bit değeri ile ölçüldüğü tarih HD 2900XT döneminde kaldı hocam. RX 6500XT 64 Bit ancak 256 Bit'lik RX 570'e fark atabiliyor.

Tamam da aşırı düşük değerlerde sorun oluyor. Sırf bunun yüzünden Render'da 3060'dan kötü.

Tamam da aşırı düşük değerlerde sorun oluyor. Sırf bunun yüzünden Render'da 3060'dan kötü.

Hocam bit değeri önemsiz demedim zaten, ancak kart alırken tercihi bit değeri üzerinden yapmaya gerek yok. O zaman 8 GB VRAM'de bana göre günümüzde yetersiz bir değer ve 1080p Ultra ayarlarda bu kartların droplanmalar yaşadığını göreceğiz.
Kart tercih ederken paket olarak tüm özellikleri, fiyatı ve kullanım amacımızı göz önüne alarak değerlendirmek gerekmez mi?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim VRAM olayına gelecek ise temmuz ayının 2. Haftasında yani temmuzun 14'ünde 4060 Ti ekran kartının 16 Gblık versiyonu gelecekmiş zaten bizde temmuz ayının 10'unda alacaktık 4 gün daha beklersek sorun olmaz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı