RTX 4060 Ti 16 GB Gaming X MSI 16K'ya alınır mı?

Verkasha

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Celeron(R) CPU / İntel Graphics / 4gb RAM / Lenova İdeapad
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam. Sarı sitede bir arkadaş ile görüşüyorum Gaming X 4060 Ti 16 GB MSI ekran kartı için. Sıfırdan bir masaüstü toplayacağım, bütçe kasa için 30-35k. Sizce bu bütçe ile 15-16K'lık fiyat için tercih edilebilir bir kart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Sarı sitede bir arkadaş ile görüşüyorum Gaming X 4060 Ti 16 GB MSI ekran kartı için. Sıfırdan bir masaüstü toplayacağım, bütçe kasa için 30-35k. Sizce bu bütçe ile 15-16K'lık fiyat için tercih edilebilir bir kart mı?

Tercih edilebilir bir ekran kartı ama 2. el alacaksanız çok dikkatli olmalısınız ekran kartı sorunlu çıkarsa kötü olur.

O bütçede 9060 XT sistemler çıkıyor.
Kişisel tercihim olarak hazır sistemlere %90 karşıyım. Ayrıca yaptığınız cevapların sorum ile alakası yok. Ve ek olarak ekran kartında Nvidia tercihim. İşlemcilerde modele göre amd tercih edebilirim.
Tercih edilebilir bir ekran kartı ama 2. el alacaksanız çok dikkatli olmalısınız ekran kartı sorunlu çıkarsa kötü olur.
Hayatım boyunca hep laptop kullandım. Office için olanından tut oyun için olanına aldım sattım farklı modellere geçtim. Laptop hakkında bilgiliyim ama dediğiniz gibi 2. el Masaüstü konusuna biraz fransızım şimdide 2. el bileşen alırken nelere dikkat etmem gerektiğini araştırıyorum ama sizin nacizane öneriniz nedir ?

Kişisel tercihim olarak hazır sistemlere %90 karşıyım. Ayrıca yaptığınız cevapların sorum ile alakası yok. Ve ek olarak ekran kartında NVIDIA tercihim. İşlemcilerde modele göre AMD tercih edebilirim.

Hayatım boyunca hep laptop kullandım. Office için olanından tut oyun için olanına aldım sattım farklı modellere geçtim. Laptop hakkında bilgiliyim ama dediğiniz gibi 2. el Masaüstü konusuna biraz Fransız'ım şimdi de 2. el bileşen alırken nelere dikkat etmem gerektiğini araştırıyorum ama sizin naçizane öneriniz nedir?

Ben orada "hazır" kelimesi kullandığımı göremedim. Bitmeyecek değil mi şu AMD önyargınız? neyse keyfiniz bilir.

Kişisel tercihim olarak hazır sistemlere %90 karşıyım. Ayrıca yaptığınız cevapların sorum ile alakası yok. Ve ek olarak ekran kartında NVIDIA tercihim. İşlemcilerde modele göre AMD tercih edebilirim.

Hayatım boyunca hep laptop kullandım. Office için olanından tut oyun için olanına aldım sattım farklı modellere geçtim. Laptop hakkında bilgiliyim ama dediğiniz gibi 2. el masaüstü konusuna biraz Fransız'ım şimdi de 2. el bileşen alırken nelere dikkat etmem gerektiğini araştırıyorum ama sizin naçizane öneriniz nedir?

Hatalı olmamalı, hasarlı olmamalı ve alırken dikkatle kontrol etmeniz gerek. İmkanınız varsa alırken ekran kartını görüp almanızı öneririm kargo ile değil yüz yüze almanızı öneririm.

Ben orada "hazır" kelimesi kullandığımı göremedim. Bitmeyecek değil mi şu AMD önyargınız? neyse keyfiniz bilir.
Kusura bakmayın diğer arkadaşın yorumdan kafam karışmış. Bilemiyorum amd'nin insalara zamanında yaşattığı sorunlardan sonra ekran kartı kategorisinde insanların bir ön yargısı bulunmakta ben dahil.

Hatalı olmamalı, hasarlı olmamalı ve alırken dikkatle kontrol etmeniz gerek. İmkanınız varsa alırken ekran kartını görüp almanızı öneririm kargo ile değil yüz yüze almanızı öneririm.
Tabi ki yüz yüze alıp testlerini yapacağım. Güvelik etiketi olmayan kart ilanlarını direk geçiyorum. Garanti kutu fatura olmasına dikkat ediyorum.

Kusura bakmayın diğer arkadaşın yorumdan kafam karışmış. Bilemiyorum AMD'nin insalara zamanında yaşattığı sorunlardan sonra ekran kartı kategorisinde insanların bir ön yargısı bulunmakta ben dahil.

Azaldı o yargılar, gündemi takip ederseniz görürsünüz zaten. Bahsettiğiniz sorunlar biteli yıl oldu, problemli olanlar genellikle 500 ve 5000 serisi oluyor. 6000 serisinde bunların çoğu yok. 7 ve 9 da neredeyse hiç yok diyebiliriz. Tabii NVIDIA almak istiyorsanız NVIDIA alın zorla değil sonuçta.

Kusura bakmayın diğer arkadaşın yorumdan kafam karışmış. Bilemiyorum AMD'nin insalara zamanında yaşattığı sorunlardan sonra ekran kartı kategorisinde insanların bir ön yargısı bulunmakta ben dahil.

Tabii ki yüz yüze alıp testlerini yapacağım. Güvelik etiketi olmayan kart ilanlarını direk geçiyorum. Garanti kutu fatura olmasına dikkat ediyorum.

O zaman alabilirsiniz testlerinde yaparsanız iyi olur. O zaman alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı