RTX 4060 Ti 16 GB ne zaman satışa çıkar?

Bütçe
22000
Önerebileceğin marka model var mıdır?
Asus GeForce RTX 4070 Dual O12G 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı bu tarz bir kart alınıp ASUS'dan devam etmek beni üzer mi? TUF modeline zorlayım mı ya da ROG serisine

Tepe modellere çıkarsan 4080 kartlar başlıyor zaten. Asus Dual Üzmez, iyi modellerden. İmkan varsa bunu al, daha üstüne para ödeme. Yalnız Twin Edge bile işinizi görecektir, fazla ödemek yerine diğer bileşenlere bütçe ayırın. Sonuçta aynı kart, bir kaç fabrika çıkışı ayar ve bir kaç derece az ısınması için binlerce lira çöp edilmez.

Böyle yazınca daha iyi anladım hocam teşekkürler, marka model olarak 4070 ler de çok fiyat farkı var. Bari ekran kartına bütçeyi kaydırayım diyorum daha bilindik ve 3 fanlı soğutması iyi olan ekran kartı tavsiyen olur mu? Bugüne kadar hep ASUS kullandım şuan da da ROG RTX 2060 kullanıyorum ve çok memnunum. Benzer kalite de bir kart almak istiyorum.

Teşekkürler hocam aynı şekilde senin de önerebileceğin bir kart olur mu 4070 seviyesinde 20+ gözden çıkardım zaten geleceğe dönüt için de

İçin rahat edecekse yine sen bilirsin ama marka modeller arasında öyle devasa farklar yok. Çünkü bu kartların hepsi NVIDIA markasını temsil ediyor. Isınma lüksü vs olamaz hele de 4070 gibi aşırı güç tüketmeyen bir kartsa. Bu seviyede bir kart için ben şahsen markaya göre seçim yapmanızı çok önermem. Attığım Zotac modeli 20K fiyatı ile oldukça iyi bir karttır. İçim rahat etmiyor derseniz de 21-22K civarına Galax’ın 3 fanlı modeli var. Yine söyleyeyim Galax’ın MSI veya Asus’tan aşağı kalır yanı yok merak etmeyin. Asus alacağım diye fazladan 3-4K para vermeyin hiç gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı