Çözüldü RTX 4060 Ti 16 GB sisteme 3 monitor baglanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zed34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma 2 tane daha monitör bağlamam gerekiyor, 3 ayrı yeri kameradan izleyeceğim her 1 monitörde 1 mağazanın 1 kamera uygulaması açık olacak. Halihazırda olan monitörüm DisplayPort ile takılı, ekran kartım 4060 Ti 16 GB işlemcim Ryzen 5 7500F anakartım MSI 400 serisi idi tam adını unuttum. Bilgisayar da yanımda değil bakamıyorum, bağlayabilir miyim, nasıl bağlayabilirim? Teşekkürler arkadaşlar.

Bağlayabilirsiniz.

Kasma donma veya başka bir sorunlar olur mu ve dediğim işlemi yapabilir miyim her bir ekrana başka bir program açmayı yani ve elektrik hattı kaldırır mı onun için neler yapabilirim ve kasaya HDMI veya DisplayPort ile bağlayınca 3 ekrana da görüntü geliyor şeklinde mi oluyor ayarı mayarı var mı?

Yanlış bilgi
Kasma donma veya başka bir sorunlar olur mu ve dediğim işlemi yapabilir miyim her bir ekrana başka bir program açmayı yani ve elektrik hattı kaldırır mı onun için neler yapabilirim ve kasaya HDMI veya DisplayPort ile bağlayınca 3 ekrana da görüntü geliyor şeklinde mi oluyor ayarı mayarı var mı?

Sadece kamera bakacaksınız yormaz ama oyunlarda %66 performans kaybı yaşarsınız (monitör başında %33 kayıp.)

Sadece kamera bakacaksınız yormaz ama oyunlarda %66 performans kaybı yaşarsınız (monitör başında %33 kayıp.)

Oyun oynayacağım zaman o ekranları açmam ki fişini çekerim o zaman sorun olur mu işimi yapacağım zamanda ise 3 monitör 1 kasaya takılı olacak o durumda bir sorun olur mu?

Oyun oynayacağım zaman o ekranları açmam ki fişini çekerim o zaman sorun olur mu işimi yapacağım zamanda ise 3 monitör 1 kasaya takılı olacak o durumda bir sorun olur mu?

Olmaz.(eğer dediklerim işinize yaradıysa yukarıdaki mesajımı çözüldü olarak işaretleyin ki aynı sorunu yaşayan arkadaş boşu boşuna tüm mesajlar okumasın:) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı