Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin.
Keşke yardım edebilseydik. İyi akşamlar, kolay gelsin.
Ekran kartını NVIDIA GeForce NOW üzerinden güncelleme varsa güncelle. Eğer çözülmezse BIOS'a bak. Son güncellenme tarihini ve orada yaptığın ayarların fotoğrafını at.
ben dün güncelledimHocam ya ekran kartı güncelleme konusunda aynı fikirdeyim. Hani aylardır ben güncellemiyorum herhangi bir sorun yok. Hatta kardeşimin sistemini de güncellemedim öyle duruyor.![]()
Hocam ya ekran kartı güncelleme konusunda aynı fikirdeyim. Hani aylardır ben güncellemiyorum herhangi bir sorun yok. Hatta kardeşimin sistemini de güncellemedim öyle duruyor.![]()
Hocam her zaman ondan dolayı olmayabilir ancak genellikle uzun süre güncellenmezse daha çok hatalarla ve uyumsuzluluklarla karşılaşılır.
14.12.2023 tarihinde bios güncellenmişEkran kartını NVIDIA GeForce NOW üzerinden güncelleme varsa güncelle. Eğer çözülmezse BIOS'a bak. Son güncellenme tarihini ve orada yaptığın ayarların fotoğrafını at.
Şey bir de bir şey soracağım BIOS nasıl güncelleniyor bir bilginiz var mı?
14.12.2023 tarihinde BIOS güncellenmiş
Nasıl ve hangisini kuracağımı söyleyebilir misiniz?
RAM frekansı 2133MÜŞ 3500 benim RAM ondan dolayı olabilir mi acaba?
Senin RAM frekansı yine çok düşük. Senin işlemcin DDR5. söylediğin RAM DDR4.
Şu an RAM değistirebilecek bir bütçem yok ama onu halletsem eski haline gelir mi?
Gigabyte H610M K DDR4Şu an ilk gözüme çarpan o. Anakart modelini atar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.