RTX 4060 Ti alınır mı?

Benim gözümde asla alınır bir kart değil, hele ki 16 gb vram modeli hiç değil 8 gb modeli ile aralarında nerede ise fark yok ama fiyatı şişirmişler zaten öncelikli olarak oyun kartı değil yüksek vram gerektiren işler için ucuz bir opsiyon geliştirmeye çalışılmış bir kart. 30k bütçede 7900XT daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Benim gözümde asla alınır bir kart değil, hele ki 16 gb vram modeli hiç değil 8 gb modeli ile aralarında nerede ise fark yok ama fiyatı şişirmişler zaten öncelikli olarak oyun kartı değil yüksek vram gerektiren işler için ucuz bir opsiyon geliştirmeye çalışılmış bir kart. 30k bütçede 7900XT daha mantıklı bir tercih olacaktır.
Benim açımdan güç tüketimi çok önemli 4060ti gibi az tüketen bir kart olması gerekiyor

Hocam bir 40 bin diyorsunuz bir 20-30 bin arası diyorsunuz hangisi acaba 😂
27 bine 4060 Ti alınmaz, 4070 almanız çok daha mantıklı olur. Bütçeniz 35 bine çıkarsa 5070 veya 4070 süper de düşünebilirsiniz.
Neden AMD istemiyorum diyen ve ikinci el istemiyorum diyen birilerine inatla istemediklerini önerirsiniz ki?

Hocam bir 40 bin diyorsunuz bir 20-30 bin arası diyorsunuz hangisi acaba 😂
27 bine 4060 Ti alınmaz, 4070 almanız çok daha mantıklı olur. Bütçeniz 35 bine çıkarsa 5070 veya 4070 süper de düşünebilirsiniz.

Neden AMD istemiyorum diyen ve ikinci el istemiyorum diyen birilerine inatla istemediklerini önerirsiniz ki?
Bende onu anlamıyorum işte amd istemiyorum dedikce amd öneriliyor :D

eden AMD istemiyorum diyen ve ikinci el istemiyorum diyen birilerine inatla istemediklerini önerirsiniz ki?
AMD istemeyenler saçma ön yargılar sebebiyle istemiyorlar, adamın fantazileri yüzünden parasını boşa harcatmayın.

Bende onu anlamıyorum işte amd istemiyorum dedikce amd öneriliyor :D
Hocam fanboyluk yaparak paranızı çöpe atmayın, doğrusu ne ise onu yapın size söylüyorum evet 2. el istemiyorsunuz ama 7900XT almayacaksanız en mantıklı seçenek 2. elden sıfır durumda 9070XT almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı