E Exlnorne Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 64 26 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar merhaba 4060 Ti ekran kartlı sistemim geldi fakat hangisini neye takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2024
Arkadaşlar merhaba 4060 Ti ekran kartlı sistemim geldi fakat hangisini neye takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
HarbiyeIi Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 100 Çözümler 1 26 Ekim 2024 #2 Merhaba, izleyerek görsel olarak daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum bu sebeple bu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Merhaba, izleyerek görsel olarak daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum bu sebeple bu videoyu izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS E Exlnorne Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 64 26 Ekim 2024 #3 Çok teşekkür ederim çözüldü. Artı 0 Eksi