RTX 4060 Ti ekran kartına Sync destekli monitör önerisi

Evet yaparsın ama görüntünün netliği bozulacaktır bilginiz olsun.

2020'de üretilen modelinin desteği vardı. Bu monitörde güncellenmiş hali. Olduğuna eminim. 2020'deki modelini referans aldığımızda desteğinin olduğunu gördük. Sorun olacağını düşünmüyorum.
Tamamdır hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bide 1080p’de çok bozulma olur mu beni rahatsız edecek kadar

Tamamdır hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için bir de 1080P'de çok bozulma olur mu beni rahatsız edecek kadar

1440P'lik alana 1080P'lik pikselleri sığdırmaya çalışıyorsun. Pikseller sığmak için büyüyorlar. Haliyle aynı netlik olmuyor. Çok mu etkiler az mı etkiler kişisel bir soru. Beni çok etkliyor. Sizi bilemem.

1440P'lik alana 1080P'lik pikselleri sığdırmaya çalışıyorsun. Pikseller sığmak için büyüyorlar. Haliyle aynı netlik olmuyor. Çok mu etkiler az mı etkiler kişisel bir soru. Beni çok etkliyor. Sizi bilemem.
Peki hocam teşekkür ederim zaten çok fazla cs go veya valorant oynamayacağım arada sırada oynamak için demiştim zaten tekrardan teşekkür ederim

ASUS'ta fena değil. TUF serisinde tek önerdiğim monitördür.
Fakat MSI-QD'nin rakibi değil. Tercihinizi doğru yapmışsınız.
Sorduğun 1 ms olayını görmezden geliyorum.
merhaba,
MSI G274QPF monitörümü teslim aldım ve kurdum ancak ayarlar menüsünde Hdr sertifikası alanında "sertifika bulunamadı" diyor. monitörün hdr özelliği olması gerekmiyor muydu hocam?

bir de 165 hz geliyor. 170 olması gerek değil mi? aşırtma ile mi 170 yapıyoruz?

20230812_235923.jpg

merhaba,
MSI G274QPF monitörümü teslim aldım ve kurdum ancak ayarlar menüsünde Hdr sertifikası alanında "sertifika bulunamadı" diyor. monitörün hdr özelliği olması gerekmiyor muydu hocam?

20230812_235923.jpg

Tamam Sorun çözüldü. MSI kendi websitesinden monitör driverını indirip güncelleyince HDR sertifikası geldi.
20230813_130844.jpg

Şunu sorayım normalde monitörde 170 hz özelliğini belirtmişler. ancak burada 165 hz yazıyor. bunu 170 de OC ile mi kullanabiliyoruz? sürekli 170 de kullansam bir zararı olur mu? OC yapıp

Son düzenleme:
merhaba,

Eki Görüntüle 1900485

Tamam Sorun çözüldü. MSI kendi websitesinden monitör driverını indirip güncelleyince HDR sertifikası geldi.
Eki Görüntüle 1900897

Şunu sorayım normalde monitörde 170 hz özelliğini belirtmişler. ancak burada 165 hz yazıyor. bunu 170 de OC ile mi kullanabiliyoruz? sürekli 170 de kullansam bir zararı olur mu? OC yapıp
zararı olmaz diye biliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı