RTX 4060 Ti ekran kartına Sync destekli monitör önerisi

27" monitörde 1920x1080 yetersiz kalır diye birçok yorum gördüm. Sizce 27 inch için yetersiz midir?

6K bütçeden 9 k ya kadar çıktım artık.
Sanırım alt linkteki ürünü alacağım peşin fiyatına 6 taksitle. Pek olumsuz yorum göremedim, alanlar memnun olduklarını söylüyorlar. 9K ya daha iyisi var dediğiniz başka monitör var mı acaba?

27 inç, 2K, 240Hz monitör ve IPS panel. Şu özellikleri toplasan en az 15K eder.
Markayı anlattım. Monitörden anlamayan E-ticaret platformalarındaki olumlu yorumları ben okumuyorum.
Teknik olarak bu bütçede bu özellikler global pazarda satılan ürünlerle uyuşmuyor.
Gigabyte G27Q Monitör bunu önerebilirim en fazla.
Twisted aklına yatıyorsa seçim senin. Aldıktan sonra görüşlerini foruma yazarsın.

27" monitörde 1920x1080 yetersiz kalır diye bir çok yorum gördüm. sizce 27 inch için yetersiz midir?

6k bütçeden 9 k ya kadar çıktım artık.
sanırım alt linkteki ürünü alacağım peşin fiyatına 6 taksitle. pek olumsuz yorum göremedim, alanlar memnun olduklarını söylüyorlar. 9k ya daha iyisi var dediğiniz başka monitör var mı acaba?
Merhaba bütçeniz 9k’ya kadar çıktıysa
Msi g274qpf-qd bu modeli önerebilirim twısted minds markasını almayın yoksa pişman olursunuz zaten bütçenizde var bilindik ve kaliteli markalara yönelmeniz gerekiyor

Bu monitör için şöyle bir yorum buldum:
"aldığınız MSI modeli de gerçekte 1ms GtG değil. Twisted Minds'ın 5ms olduğu bilgisinin kaynağı kullandığı panelin katalog değerinde yazıyor, MSI'ın panelini de aynı şekilde aratsanız aynı sonuçla karşılaşırsınız."

Bu monitör kafama yattı fakat bu yorumun aslı astarı nedir? Gerçekte 1ms değil midir?
Bu yorumu ilk deha duydum @Saint Lucia

Son düzenleme:
Markayı anlattım. Monitörden anlamayan E-ticaret platformalarındaki olumlu yorumları ben okumuyorum.
Teknik olarak bu bütçede bu özellikler global pazarda satılan ürünlerle uyuşmuyor.
Twisted aklına yatıyorsa seçim senin. Aldıktan sonra görüşlerini foruma yazarsın.

Merhaba bütçeniz 9K'ya kadar çıktıysa
MSI G274QPF-QD bu modeli önerebilirim twısted minds markasını almayın yoksa pişman olursunuz zaten bütçenizde var bilindik ve kaliteli markalara yönelmeniz gerekiyor

"Aldığınız MSI modeli de gerçekte 1ms GtG değil. Twisted Minds'ın 5ms olduğu bilgisinin kaynağı kullandığı panelin katalog değerinde yazıyor, MSI'ın panelini de aynı şekilde aratsanız aynı sonuçla karşılaşırsınız."

Bu monitör kafama yattı fakat bu yorumun aslı astarı nedir? Gerçekte 1ms değil midir?
@Saint Lucia hocam özellikler bakımından kaliteli ve bu seviyede başka marka model var mı önereceğiniz?

hocam attığınız mesaj silindi

Şimdi geldi hocam

"Aldığınız MSI modeli de gerçekte 1ms GtG değil. Twisted Minds'ın 5ms olduğu bilgisinin kaynağı kullandığı panelin katalog değerinde yazıyor, MSI'ın panelini de aynı şekilde aratsanız aynı sonuçla karşılaşırsınız."

@Saint Lucia hocam özellikler bakımından kaliteli ve bu seviyede başka marka model var mı önereceğiniz?
Hocam ben msi modelinin gerçekten 1 ms olduğunu biliyordum ama bu yorumu ilk defa duydum @Saint Lucia

@Saint Lucia hocam üstteki yazdığım ms durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Saint Lucia hocam üstteki yazdığım ms durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gülünç buluyorum. Ne diyeyim?
Milyonlarca kez anlatmışımdır 1 ms denen olay satış stratejisi. Bugüne kadar IPS-VA-TN panellerde 1 Ms'ye teknik olarak ulaşılamadı.
1 ms ve altı hareketli piksel tepkimesini veren şu an sadece OLED monitörler var.
Diğer panel türleri 3 ms civarı ve üstü değer sunuyor.
Bu yüzden ms değerlerini kafanızda büyütmeyin.

Ek olarak HB'da da MSI ciddi bir indirime girmiş. QD familyasının bu fiyata gerilemesi her zaman göremeyeceğiz bir indirim. Bütçe varsa düşünmeden alınmalı.

Gülünç buluyorum. Ne diyeyim?
Milyonlarca kez anlatmışımdır 1 ms denen olay satış stratejisi. Bugüne kadar IPS-VA-TN panellerde 1 Ms'ye teknik olarak ulaşılamadı.
1 ms ve altı hareketli piksel tepkimesini veren şu an sadece OLED monitörler var.
Diğer panel türleri 3 ms civarı ve üstü değer sunuyor.
Bu yüzden ms değerlerini kafanızda büyütmeyin.

Ek olarak HB'da da MSI ciddi bir indirime girmiş. QD familyasının bu fiyata gerilemesi her zaman göremeyeceğiz bir indirim. Bütçe varsa düşünmeden alınmalı.

Hocam ASUS'un şu monitörü İncehesap'ta indirime girmiş inceler misiniz?

MSI G274QPF - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A​

Bu iki modelden hangisini önerirsiniz?
ASUS'ta HDR10,
MSI da HDR400 var

ASUS 1 ms MPRT
MSI 1 ms GtG

hangisini önerirsiniz? fiyatlar aynı sayılır.

bilgilendirmeleriniz ile MSI G274QPF modelinde karar kıldım ve şimdi satın aldım hocam.

Son düzenleme:
ASUS'ta fena değil. TUF serisinde tek önerdiğim monitördür.
Fakat MSI-QD'nin rakibi değil. Tercihinizi doğru yapmışsınız.
Sorduğun 1 ms olayını görmezden geliyorum.
Hocam ben msi modelini alacağım aklıma soru takıldı şimdi ben bazen monitörü laptopuma bağlayıp cs go valorant felan oynayacağım ama 1440p değil 1080p oynayacağım bunu yapabilir miyim bide %100 olarak ps5 uyumludur değil mi yani 2k’da 120hz verir dimi?

1440p değil 1080p oynayacağım bunu yapabilir miyim?

Evet yaparsın ama görüntünün netliği bozulacaktır bilginiz olsun.

%100 olarak PS5 uyumludur değil mi yani 2K'da 120Hz verir değil mi?

2020'de üretilen modelinin desteği vardı. Bu monitörde güncellenmiş hali. Olduğuna eminim. 2020'deki modelini referans aldığımızda desteğinin olduğunu gördük. Sorun olacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı