RTX 4060 Ti ekran kartının değerleri düşüyor

Arada bir yapıyor bunu sorun olur mu? Test vs. isterseniz yapabilirim.

Ekran kartı sıfır ise garantiye gönderin fakat 2. el ise iade edin çünkü VRAM sorunu veren bir ekran kartına sahipsiniz. Windows durduk yere VRAM mavi ekranı vermez hocam ne yazık ki. Ekran kartına bir müdahale gerekli eğer bu sorunu düzenli olarak devam ettiriyorsa.

Ekran kartı sıfır ise garantiye gönderin fakat 2. el ise iade edin çünkü VRAM sorunu veren bir ekran kartına sahipsiniz. Windows durduk yere VRAM mavi ekranı vermez hocam ne yazık ki. Ekran kartına bir müdahale gerekli eğer bu sorunu düzenli olarak devam ettiriyorsa.
Ocakta sıfır aldım sizce kesin VRAM sorunu mu? Test ile vs. kesinleştirebilir miyiz?

Ocakta sıfır aldım sizce kesin VRAM sorunu mu? Test ile vs. kesinleştirebilir miyiz?

Windows eğer şu anda bu yüzden mavi ekran vermeye devam ediyorsa test şart. İnternet üzerinden VRAM ile ilgili testler açın eğer test sırasında yine mavi ekran verirse garantiye başvurmak şarttır.

Heaven Benchmark ile test yapın, VRAM arızalarında renkler birbirine giriyormuş bir test edin. Ne kadar doğru bilgi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.
Hocam indirme linki atarsanız sevinirim virüs yedikten sonra yanlış linklere tıklamak istemiyorum da.

Windows eğer şu anda bu yüzden mavi ekran vermeye devam ediyorsa test şart. İnternet üzerinden VRAM ile ilgili testler açın eğer test sırasında yine mavi ekran verirse garantiye başvurmak şarttır.
Hocam 3 dakika tutum herhangi bir sıkıntı olmadı. Diğer arkadaşın attığı testide yapıcam linki atınca bakalım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-18 003912.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-18 003912.png
    217,9 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı