RTX 4060 Ti FiveM'de düşük FPS mi veriyor?

İşletim sistemi
Windows 10
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

Çok düşükte, yüksek ve Ultra ayarlarda tek tek denedim ama karşılaştırma yaptığımda kalabalık yerde benden düşük sisteme sahip arkadaşlar FPS'leri daha yüksek aldığını söylüyor anlamadım yani driverlar güncel, yeni format attım, termal macunu sürdüm garipsiyorum bu durumu.

Çok düşükte, yüksek ve Ultra ayarlarda tek tek denedim ama karşılaştırma yaptığımda kalabalık yerde benden düşük sisteme sahip arkadaşlar FPS'leri daha yüksek aldığını söylüyor anlamadım yani driverlar güncel, yeni format attım, termal macunu sürdüm garipsiyorum bu durumu.

Şöyle ki bende 4070 var kalabalık yerlerde FPS fazlasıyla düşüyordu bende de oynadığım zaman o yüzden normal yani.

Şöyle ki bende 4070 var kalabalık yerlerde FPS fazlasıyla düşüyordu bende de oynadığım zaman o yüzden normal yani.

Anladım o zaman sistemde bazı şeyleri yükseltene kadar böyle devam edeceğiz mecbur. Peki FPS drop için bir öneriniz var mı anlık 1-2 saniyelik düşse bile sık sık yaşanınca can sıkıyor.

Anladım o zaman sistemde bazı şeyleri yükseltene kadar böyle devam edeceğiz mecbur. Peki FPS düşmesi için bir öneriniz var mı anlık 1-2 saniyelik düşse bile sık sık yaşanınca can sıkıyor.

FiveM maalesef öyle bu soruyu daha çok FiveM oynayan arkadaşlara sorsan daha iyi cevap verirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı