RTX 4060 Ti i5-12400F vs RX 7700 XT R5-7500F

İki tarafta gayet güvenilir. Amdnin sorumluları insan, hataya istemsiz yer verebiliyorlar. Ama sonuç olarak 7700 XT iyi kart.
AMD'den dilim yandı. Ryzen işlemcilerden memnunum fakat GPU'ları hala kronik sorunlara sahip gibi. İşyerinde 2 tane RX bozulunca evde bulunan RTX'i değiştirmeme kararı aldım. 2'si de kronik sorunlar yüzünden bozuldu. OC'siz ağır yükte çalışmadan...

AMD'den dilim yandı. Ryzen işlemcilerden memnunum fakat GPU'ları hala kronik sorunlara sahip gibi. İşyerinde 2 tane RX bozulunca evde bulunan RTX'i değiştirmeme kararı aldım. 2'si de kronik sorunlar yüzünden bozuldu. OC'siz ağır yükte çalışmadan...

Umarım RX 570 gibi kartlardan bahsetmiyorsunuzdur.

@Zandatsui ekran kartları devamlı olarak yük altında çalışabilmek üzere tasarlanmıştır. Halâ kronik sorunlara sahip diyorsunuz ama Wattman zımbırtı gibi hata olmayan bir şeyden bahsettiğinize adım gibi eminim.
Yok ya wattman falan değil. ASUS'un çift fanlı bir AMD kartı vardı. Bir türlü display alamadığımız kartı servise göndermek zorunda kaldık. Servisten döndü fakat başka bir bilgisayarın yine RX kartını tekrar gönderdik. O arkadaşta random shutdownlar veriyordu. GPU kaynaklı olduğunu teknik arkadaş söylemişti. 1 Yıl içinde bu iki sorunu görmüştüm bizim ajansta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı