RTX 4060 Ti ile Apex Legends'ta FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

akkusarda

Centipat
Daha fazla  
4060 Ti 16 GB, i5 13400F, 16 GB RAM, bunları kullanıyorum ve Apex'te FPS drop yaşıyorum. FPS'i sabitledim oyun içi ayarları araştırdım uyguladım ama yine de çözemedim, yardımcı olursanız çok güzel olur.

4060 Ti garantisi bitmediyse garantiye götür. 4060 Ti Apex Legends'te donma ihtimali yok. Elimde RX570 var o bile donmuyor. Bir de Apex ekran kartı değil işlemci oynudur. İşlemciyle alakalı problem olabilir. Online oyunlar işlemci ister. Hikaye oyunları ekran kartı ister. Hikayeli oyun deneyin onda da drop varsa dediğim gibi gönderin.

4060 Ti garantisi bitmediyse garantiye götür. 4060 Ti Apex Legends'te donma ihtimali yok. Elimde RX570 var o bile donmuyor. Bir de Apex ekran kartı değil işlemci oynudur. İşlemciyle alakalı problem olabilir. Online oyunlar işlemci ister. Hikaye oyunları ekran kartı ister. Hikayeli oyun deneyin onda da drop varsa dediğim gibi gönderin.

Garantisi var daha sistemi alalı 1 ay oldu ve de dediğiniz gibi hikayeli oyunlar da da drop yaşıyorum özellikle RDR2 oynarken bu çok fazlaydı diğer oynadığım hikayeli oyunlara kıyasla. Başka fikirleri olan varsa eğer bekliyorum.

Garantisi var daha sistemi alalı 1 ay oldu ve de dediğiniz gibi hikayeli oyunlar da da drop yaşıyorum özellikle RDR2 oynarken bu çok fazlaydı diğer oynadığım hikayeli oyunlara kıyasla. Başka fikirleri olan varsa eğer bekliyorum.

Bu arada garantiye vereceğim dediğinizden ötürü sadece başka sorunlar varsa lütfen yazın.

Afterburner kurup oyunlarda ki değerleri kontrol et işlemci kullanımı ve sıcaklığı, ekran kartı kullanımı ve sıcaklığı, RAM kullanımı, işlemci ve ekran kartının ne kadar güç çektiği gibi değerlerde anormal bir durum varmı bir bak dostum. Oyunlar M.2 SSD mi kurulu normal HDD mi vs.

Afterburner kurup oyunlarda ki değerleri kontrol et işlemci kullanımı ve sıcaklığı, ekran kartı kullanımı ve sıcaklığı, RAM kullanımı, işlemci ve ekran kartının ne kadar güç çektiği gibi değerlerde anormal bir durum var mı bir bak dostum. Oyunlar M.2 SSD mi kurulu normal HDD mi vs.

Tamamdır saoğlun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı