RTX 4060 Ti ile GTA 6 oynanabilecek mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Evet, GTA 6'yı oynayabilirsiniz. 4060 Ti ve i5-13400F kombinasyonuyla 1080p ve 1440P'de yüksek ayarlarda 60 FPS ve üzeri performans alırsınız. 4K'da ise yüksek ayarlarda 60 FPS civarında oynayabilirsiniz, ama Ultra ayarlarda bazı düşüşler olabilir.
Daha oyunun sistem gereksinimleri belli değil, ne bu linç?

Saf güç olarak bakmayın herşeye. Gösterdiler bir trailer, millet de sandı ki herkes de en az 5080 filan olmalı.

Ben katılıyorum, bu kart en az 60fps verecek.

Hangi 20 ona bağlı. 2080s ise evet 2060 ise hayır.

Her serinin ortasını baz alarak konuşuyorum ve 1080p de Ultra da yaklaşık 7500-8000 görür diye tahmin ediyorum yani evet 5060 8 GB VRAM ile sıkıntı bir pozisyon içinde.
GTX 1080 TI üzeri uçurur.

Saf güç olarak bakmayın herşeye. Gösterdiler bir trailer, millet de sandı ki herkes de en az 5080 filan olmalı.

Ben katılıyorum, bu kart en az 60fps verecek.
Tek zaten saf güç olarak bakılmamalı, artık teknoloji gelişti. GTX 1650 bile 60 FPS oynatır. Daha 3-4 yıl var PC'ye çıkması için. O zaman daha da uçar her şey.

20 serisi hafif üzer ama oynatır.
30 serisi normal oynatır.
40 serisi nornal-rahat oynatır.
50 serisi çok rahat oynatır.
60 serisi çıkacak olursa söylemeye gerek yok zaten. Bence 2027 civarı çıkar bilgisayara.
seri bazında yorum yapmak çok saçma, 3090 normal oynatırken 5060 çok rahat mı oynatacak mesela?

GTX 1080 TI üzeri uçurur.

Tek zaten saf güç olarak bakılmamalı, artık teknoloji gelişti. GTX 1650 bile 60 FPS oynatır. Daha 3-4 yıl var PC'ye çıkması için. O zaman daha da uçar her şey.
DLSS gibi teknolojileri arkasına alarak güle oynaya 60 da oynatacak, oynatmaz diyen herkes de morararak bence.

4060 Ti ve i5-13400F bu sistemde ne bekliyorsunuz 15-20FPS deger beklemiyorsunuzdur diye umuyorum.

Güldürme beni :D bu sistem RDR 2 2K da zor 70leri görüyordur sen 4K diyorsun bilmiyorsan konuşma hocam insanlara yanlış bilgi verme vereceği FPS Ultra da 45-80 civarı tam net değil en düşük ve en yüksek tahmini değeri söyledim.

DLSS gibi teknolojileri arkasına alarak güle oynaya 60 da oynatacak, oynatmaz diyen herkes de morararak bence.
DLSS açılırsa zaten oynatmama şansı yok. Birisi 1080P Med + DLSS 60 FPS oynatır yazmış ancak daha fazla fps ile oynatacağını düşünüyorum ben. Orta ayarlardan bahsediyoruz.

DLSS açılırsa zaten oynatmama şansı yok. Birisi 1080P Med + DLSS 60 FPS oynatır yazmış ancak daha fazla fps ile oynatacağını düşünüyorum ben. Orta ayarlardan bahsediyoruz.
Katılıyorum. DLSS açıkken Med 1080p de 60 değil 100 e bile fırlar FPS.

Fragmanda devrim niteliğinde grafikler görmedik. Güzel grafikler gördük.

İnsanlar neden büyütüyor gözünde anlamıyorum. Artık farklı teknolojiler var ama milletin kafa 2015lerde kalmış gibi. :)

( " üüfff grafiklere bak, gidip en son çıkan nesil gpu yu almalıyım " filan )

Saf güç olarak bakmayın her şeye. Gösterdiler bir trailer, millet de sandı ki herkes de en az 5080 filan olmalı.

Ben katılıyorum, bu kart en az 60FPS verecek.

Kimse 60 FPS'e bir şey demiyor. 4K demesini linçliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı