RTX 4060 Ti model önerisi

Bütçe
18000
Merhaba arkadaşlar. RTX 4060 Ti ekran kartı alacağım tavsiyelerinize açığım. Şimdilik gözüme çarpan 2 model var bunlardan biri: Asus Dual GeForce RTX 4060 Ti OC Edition 8G
Diğeri ise: Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Gaming OC 8G

ASUS Amazon'da 17k Gigabyte ise 16.7k.
Sizce hangi kartı almalıyım?

Galax güzel markadır, 2k daha ucuz, galax almak en mantıklısı.
Aynen hocam 300W çeken kart önerin. Aynı performansı 4060 Ti 100 küsur watt çekerek yapıyor V10GB VRAM'ı var demeyin yeni kart alsın ne güzel işte. Olmadı biraz ekler ucuz markalardan 4060 Ti 16 GB alır.
4060 TI 16gb almak mantıklı değil, kart o vrami hiç bir şekilde dolduramaz, gereksiz ekstra para ödenmiş olur, 4060 ti 8gb + dlss ile zaten tatmin edici fpslere ulaşılır.

Merhaba arkadaşlar. RTX 4060 Ti ekran kartı alacağım tavsiyelerinize açığım. Şimdilik gözüme çarpan 2 model var bunlardan biri: Asus Dual GeForce RTX 4060 Ti OC Edition 8G
Diğeri ise: Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Gaming OC 8G

ASUS Amazon'da 17k Gigabyte ise 16.7k.
Sizce hangi kartı almalıyım?
https://www.bizdehesapli.com/inno3d...karti-urun-TWIN-X2-RTX4060TI?ref=akakce&v=1.8 Galax'a güvenemem diyorsanız inno3d öneririm, soğutma konusunda çok başarılı ve dünya çapında bilinip sevilen bir marka, sadece ülkemizde pek bilinmiyor.

Hiç bilmediğim bir marka o yüzden soğuk kaldım hocam . Ben daha çok ASUS MSI GIGABYTE arasında kalıyorum .

Gigabyte. Sizin yerinizde olsam 4060 yerine 3080 alırdım.
İlgin için teşekkürler hocam.3080 düşünmüştüm aslında ama onu alırsam PSU değişmem gerekecek en az 10 bin fazla maliyetli oluyor o yüzden vazgeçtim.

Asus dual kullanıyorum memnunum fakat galax alabilirsiniz fp olarak.
Hocam peki kartınızda Coil Whine sesi var mı ? Çok fazla galaxy önerisi var tekrar değerlendireceğim onu teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı