RTX 4060 Ti - R5 5600 sistemin The Last of Us Part 1 performansı nasıl olur?

Emirhankhn

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Epic Games'te The Last of Us Part 1 indirime girmiş, almayı düşünüyorum. Daha önce PS4'te düşük FPS ve sadece Türkçe altyazıyla oynamıştım. Şimdi PC sürümünde hem Türkçe dublaj var hem de grafikler daha iyi görünüyor.

Sistemim şu şekilde:
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: RTX 4060 Ti.
RAM: 16 GB DDR4 3600MHz.

Bu sistemle oyunu Ultra veya yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? DLSS ile deneyim nasıldır?
Bu sisteme yakın donanımda oynayan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.
FPS, optimizasyon ve genel deneyim hakkında fikir almak istiyorum.

Teşekkürler şimdiden.

Merhaba arkadaşlar,
Epic Games'te The Last of Us Part 1 indirime girmiş, almayı düşünüyorum. Daha önce PS4'te düşük FPS ve sadece Türkçe altyazıyla oynamıştım. Şimdi PC sürümünde hem Türkçe dublaj var hem de grafikler daha iyi görünüyor.

Sistemim şu şekilde:
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: RTX 4060 Ti.
RAM: 16 GB DDR4 3600MHz.

Bu sistemle oyunu Ultra veya yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? DLSS ile deneyim nasıldır?
Bu sisteme yakın donanımda oynayan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.
FPS, optimizasyon ve genel deneyim hakkında fikir almak istiyorum.

Teşekkürler şimdiden.

Oynarsın.

Sonuçta daha önce oynadım ama grafik kalitesi performans vs kötüydü şimdi Türkçe dublaj ve iyi görüntü kalitesiyle oynamaya değer mi sence? Daha önce PC sürümünde oynadın mı?

Değeceğini düşünüyorum ama tekrar satın alacaksanız aynı şeyi söyleyemem. Halihazırda kütüphanenizde varsa oynanır.

Evet PC sürümünde bitirdim oyunu. Türkçe dublaj beklediğimden iyiydi ama duyguyu daha iyi vermesi açısından İngilizce devam ettim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı