Elektronik RTX 4060 Ti + R5 7500F sistem 24.000 TL

DDR5 4060Ti arıyorum bir süredir. Vatan'daki bu sistemde Ventus kart var, problemli olduğu söyleniyordu sanırım yanlış mı hatırlıyorum acaba?

İki sistemden hangisi tercih edilmeli sizce? Gaminggen olan sistemde SSD'yi 1TB yaparak ekstra dışardan sıvı soğutucu almayı planlıyorum.

Vatan'daki sistem içinse Ventus'un sorunu ve PSU'nun problemli olmasından bahsediliyor.

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum sistemin tek eksisi anakart giriş seviye biraz oda fiyattan kısabilmek için diye düşünüyorum Xigmatek kasa ve psu kullanıyorum 4 yıldır sıkıntı çıkartmadı güvenilir bence ayrıca kıyasladığın iki pc arasında 1tb ssd var vatandakinde o yüzden vatanı tercih ediyorum (sıvı soğutmayıda ekleyeceğim tavsiye ediyorum üst seviye ryzen işlemciler ısınma problemi yaşıyor.)

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum sistemin tek eksisi anakart giriş seviye biraz oda fiyattan kısabilmek için diye düşünüyorum Xigmatek kasa ve psu kullanıyorum 4 yıldır sıkıntı çıkartmadı güvenilir bence ayrıca kıyasladığın iki pc arasında 1tb ssd var vatandakinde o yüzden vatanı tercih ediyorum.
Ventus model ekran kartı için çok kötü yorumlar var.

Ventus model ekran kartı için çok kötü yorumlar var.
Evet okudum kararsızım ama ekran kartının testleri var ultra ayarlarda 70-75 dereceyi geçmiyor bilmiyorum. Bu arada sistemin hazır halinin videosu var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyrun hocam

DDR5 4060Ti arıyorum bir süredir. Vatan'daki bu sistemde Ventus kart var, problemli olduğu söyleniyordu sanırım yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Kart çöpün kelime anlamını yansıtıyor, 2 günde iade ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı