RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Özel oluyor ama bunu sana kim söyledi? Çekiliş mi kazandın?

Bu güzel.

Herhangi bir cekilis falan kazanmadim kendi kisisel bilgisayarim calismama engel oluyor, yetersiz kalıyor o yuzden sirket adina alincak bilgisayar ama ben kullanacağım tamamen. O yuzden belirli yerlerden secmemi istedi. Vatan Bilgisayar'da istedigim gibi modifikasyon yapamiyorum web uzerinden ama yuz yuze yapma sansi var. İtopya'da tam tersi.

Herhangi bir cekilis falan kazanmadim kendi kisisel bilgisayarim calismama engel oluyor, yetersiz kalıyor o yuzden sirket adina alincak bilgisayar ama ben kullanacağım tamamen. O yuzden belirli yerlerden secmemi istedi. Vatan Bilgisayar'da istedigim gibi modifikasyon yapamiyorum web uzerinden ama yuz yuze yapma sansi var. İtopya'da tam tersi.
Attığım sistem iyi.

Hangi şirket olduğunu merak ettim. Söylemen bir sakınca oluşturur mu?

Özel oluyor ama bunu sana kim söyledi? Çekiliş mi kazandın?

Bu güzel.

Attığım sistem iyi.

Hangi şirket olduğunu merak ettim. Söylemen bir sakınca oluşturur mu?

Attigin sistem ile benim attigim sistem arasindaki farklar RAM, ekran karti ve sivi sogutucu. Yani bilemedim yine 4070 mi 4060 mi o fiyata daha iyi dizilir bilmiyorum ama bendeki sistemdeki islemciye kiyasla senin onerdigin arada fark var islemci cekirdegi cok onemli yaptığım is icin.

Attigin sistem ile benim attigim sistem arasindaki farklar RAM, ekran karti ve sivi sogutucu. Yani bilemedim yine 4070 mi 4060 mi o fiyata daha iyi dizilir bilmiyorum ama bendeki sistemdeki islemciye kiyasla senin onerdigin arada fark var islemci cekirdegi cok onemli yaptığım is icin.
Sıvı soğutma önemli değil. 4070 Super çok fark ettirir. Bence attığımı al.

Anlıyorum. Oyun istediğin için ekran kartına abandım. Ancak Intel şu son zamanlarda sorun yaşatıyor. Haberleri görmüşsündür.

Intel'de 13 ve 14. nesilde sorunlar cikiyor benim sectigim 12. nesil. Harici olarak 4060 Ti gunumuz oyunlarina yetip artiyor illaki Ultra grafiklerde oynamama gerek yok zaten monitörüm 1080p. Yardimci oldugun icin teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı