RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Alınmaz ilk önce işlemci darboğaz yapar ekran kartı dandik Full plastik. Kendin topla daha kaliteli olur günümüzde toplanan hazır sistemler kısa ömürlü kalitesiz toplanır ve en yüksek kar marjı alınmaya çalışılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Lexar Crucial BIOSTAR gibi markaları pek görmedim ondan bir sormak istedim.

Alınmaz ilk önce işlemci darboğaz yapar ekran kartı dandik Full plastik. Kendin topla daha kaliteli olur günümüzde toplanan hazır sistemler kısa ömürlü kalitesiz toplanır ve en yüksek kar marjı alınmaya çalışılır.
Bilginiz yoksa yorum yapmayın. 5600 ile 4060Ti nasıl darboğaz yapar yahu?

INNO3D çok iyi soğutuyor yük altında maksimum 72 gördüm fakat 4060 Ti 8 GB ise valınması mantıksız.

Nasıl yani 4060 Ti kötü mü INNO3D.

PSU'yu 1400TL farkla FSP yapın. Attığınız sistemden iyidir.

Hocam RX7600 RTX4060 Ti ile denk mi?

Nasıl yani 4060 Ti kötü mü INNO3D?

Hayır hocam INNO3D kötü değil. Sadece 4060 Ti'ın 8 GB versiyonunun alınmasının mantıksız olduğunu söylemiş arkadaş.

Hayır hocam INNO3D kötü değil. Sadece 4060 Ti'ın 8 GB versiyonunun alınmasının mantıksız olduğunu söylemiş arkadaş.

Bütçem bu kadar hocam NVIDIA olmasını istememin sebebi DLSS olayı bir de güvenilir kart 4060 Ti'da ondan almak istemiştim.

Bütçem bu kadar hocam NVIDIA olmasını istememin sebebi DLSS olayı bir de güvenilir kart 4060 Ti'da ondan almak istemiştim.
Hocam diğer sistem işlemci olarak daha üstün. Ekran kartları da hemen hemen denk, AMD'de FSR özelliği var DLSS ile denk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı