RTX 4060 Ti sistem için 4.500 TL'ye 27 inç monitör önerisi

Bütçe
4000-4500
Aman demeyin öyle. Ne monitör alacağız? Bu fiyatlarda başka seçenek yok. MSI, ASUS veya ViewSonic var.
FHD 27 inc alinmaz. Goruntu camur olur. 32 inc 2K ile FHD 27 neredeyse ayni. Ya 2K 27 bakin ya da 24 FHD

Sizce bu nasıl?
Bu civarlara 27G2SP/SPU düşüyor ara sıra, aceleniz yoksa bekleyin derim.

FHD 27 inc alinmaz. Goruntu camur olur.
Şu düşünceyi bırakın artık, ekrana uzaktan bakıldığı sürece sorun olmaz.

Bu civarlara 27G2SP/SPU düşüyor ara sıra, aceleniz yoksa bekleyin derim.

Şu düşünceyi bırakın artık, ekrana uzaktan bakıldığı sürece sorun olmaz.
Hocam ne kadar uzaktan bakicaksin ki. Ben 24 FHD ile 50 cm den piksel sayiyorum.

İş yerinde Full HD 32inç kullanıyorum, çok ilginç geldi ilk kullandığımda ama alıştım. 2K 27inç evde kullanıyorum çok memnunum evdekinden.

İş yerinde Full HD 32inç kullanıyorum, çok ilginç geldi ilk kullandığımda ama alıştım. 2K 27inç evde kullanıyorum çok memnunum evdekin.

FPS oyunu oynuyorsanız maksimum 27 inç olmalı diğer türlü monitör büyük olduğu için gözü yoruyor yani oyunda ekranı hızlı taramak gerektiği için.

İş yerinde Full HD 32inç kullanıyorum, çok ilginç geldi ilk kullandığımda ama alıştım. 2K 27inç evde kullanıyorum çok memnunum evdekinden.

FPS oyunu oynuyorsanız maksimum 27 inç olmalı diğer türlü monitör büyük olduğu için gözü yoruyor yani oyunda ekranı hızlı taramak gerektiği için.

Güzel ışıklı bir kasanın yanına masada şık duracak bir monitör tercih sebebi. 24inç biraz sönük kalır, küçük gelir endişesi var. FPS oyun odaklı olsa dediğiniz doğru 24inç alınmalı katılıyorum. Ama oyun, eğlence, GTA gibi oyunlarda kullanılacağı için 27inç olsun canlı renkler ile büyük ekran keyif versin isterim. Bu sebeple 27inç'te ısrarcıyım. 2K olursa bütçe çok artıyor, bu sebeple de Full HD bakıyorum. Dell tavsiye ederseniz, ASUS ve MSI yerine düşünebilirim aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı