RTX 4060 Ti sistem için monitör önerisi

Merhaba, RTX 4060 Ti ekran kartlı bir sistem satın aldım ama hala monitöre karar veremedim.

CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt şöyle bir monitör buldum, genel olarak oyun için kullanacağım, canlı akıcı ve tepkime süresi az olmasını istiyorum, ihtiyacımı karşılar mı ya da daha iyi bir alternatif bulabilir miyim bilmiyorum, hazır 11.11 indirimleri yaklaşırken güzel bir monitör almak istiyorum.

Bütçe olarak da 5000 TL civarı düşünüyorum.

Yanlış anlamazsanız ben de alabileceğim en iyi F/P ürününü arıyorum.

Hocam zaten windowss 165Hz kadar veriyor diye biliyorum overlcock ile 170 180Hz ayarlara çıkabiliyorsunuz eğer bütceniz kısıtlı ise attığım ASUS monitörü alabilirsiniz sağlamdır ha derseniz çıkabilirim filan Lenovo'da bayağı iyi ama çok bir farkı yok.

Hocam zaten windowss 165Hz kadar veriyor diye biliyorum overlcock ile 170 180Hz ayarlara çıkabiliyorsunuz eğer bütceniz kısıtlı ise attığım ASUS monitörü alabilirsiniz sağlamdır ha derseniz çıkabilirim filan Lenovo'da bayağı iyi ama çok bir farkı yok.
Hocam lenovo ile aralarında ne fark var peki açıklayabilir misin çok anlamıyorum da

Birkaç gün Lenovo ile Asus u takip edeyim hangisi daha avantajlı ise alırım teşekkür ederim öneriler için iyi akşamlar

Son düzenleme:
Hocam Lenovo ile aralarında ne fark var peki açıklayabilir misin çok anlamıyorum da.

Hocam pek bir farkı yok ufak detaylar var sadece kendim bu monitörü kullandığım için önerdim bu fiyat bandına gayet güzel bir monitördür pişman etmez bir de sağlam marka olduğu için o ufak detaylarda dediğim gibi çok bir fark etmez oynanış açışısından ama Lenovo'da alabilirsiniz sadece marka kalitesi açısından ASUS önerdim.

Hocam pek bir farkı yok ufak detaylar var sadece kendim bu monitörü kullandığım için önerdim bu fiyat bandına gayet güzel bir monitördür pişman etmez bir de sağlam marka olduğu için o ufak detaylarda dediğim gibi çok bir fark etmez oynanış açışısından ama Lenovo'da alabilirsiniz sadece marka kalitesi açısından ASUS önerdim.
Tamamdır sağolasın

Hocam Lenovo ile aralarında ne fark var peki açıklayabilir misin çok anlamıyorum da.

Birkaç gün Lenovo ile ASUS'u takip edeyim hangisi daha avantajlı ise alırım teşekkür ederim öneriler için iyi akşamlar.

Hocam siz Lenovo monitör demişsiniz ben LG olanı anladım Lenovo'da en basitinden tepkime hızı 0.5ms mesela direkt olarak bu ASUS ve LG monitörden üsttün bir model ama bence fiyatı bayağı uçuk değmez attığım ASUS modele bakmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı