RTX 4060 Ti sistem önerisi

Thefun

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarımı güncellemek istiyorum. Parçaları tek tek satın alacağım. Hepsini aynı anda alacak maddi gücüm yok. (sadece düşünme aşamasındayım.)
Şu an kullandığım sistem AMD işlemci, DDR4 RAM, NVIDIA 1060 ekran kartı, MSI anakart.
Resimlerde gördüğünüz iki sistemden hangisi ileri dönük daha iyi olur acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Güç kaynağı, SSD, hard disk, monitör, klavye ve fare var.
Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum. Sistemi topladıktan sonra sorun çıkma ihtimaline karşı garantisine güveniyorum.

Intel.PNG

AMD.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarımı güncellemek istiyorum. Parçaları tek tek satın alacağım. Hepsini aynı anda alacak maddi gücüm yok. (sadece düşünme aşamasındayım.)
Şu an kullandığım sistem AMD işlemci, DDR4 RAM, NVIDIA 1060 ekran kartı, MSI anakart.
Resimlerde gördüğünüz iki sistemden hangisi ileri dönük daha iyi olur acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Güç kaynağı, SSD, hard disk, monitör, klavye ve fare var.
Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum. Sistemi topladıktan sonra sorun çıkma ihtimaline karşı garantisine güveniyorum.

Eki Görüntüle 2212678

Eki Görüntüle 2212679
Parca parça almaktan ziyade toplu sistem almanız daha mantıklı olur.
40k ya çıkabiliyorsanız;

Parca parça almaktan ziyade toplu sistem almanız daha mantıklı olur.
40k ya çıkabiliyorsanız;
Maalesef o kadar parayı tek seferde veremem. Konuda da belirttiğim gibi tek tek almamın sebebi hepsini aynı anda alacak maddi gücüm yok.

Ayrıca belirttiğim gibi güç kaynağı, SSD, hard disk, monitör, klavye ve fare var.

Bazı parçaları 2 ay para biriktirip alabilirim. Ayda bilgisayar parçaları için maksimum 4000 TL kenara koyabiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı