Bence bu Ryzen 5 1500X sistem için yeterli bir işlemcidir. HDD olarak ise o fiyata Toshiba P300 2TB takılabilir. Bu ikisi dışında sistem süper vallahaİşlemci de Ryzen 5 1600'e yükseltilebilir.
Jira sence sistem nasıl alınır mı alınmaz mı? Sadece bunu bilmek istiyorum bak bende yakın zamanda böyle bir sistem alacam bir eksik falan var mı ona göre alacamda.B serisi gayet yeterli. Hatta B alınıp R5 1600 alınmalı. Zaten 1600 gayet iyi bir işlemci. Uzun yıllar idare eder. R7 almasına gerek kalmaz yakın tarihte.
Jira kardeşim artık sayenizde şu cahilliğimi bıraktım gerçekten baştan beri siz haklıymışsınız; Bir sistem toplarken illa da MSI/Asus markaları almak şart değil, bu markalar yerine daha uygun fiyatlı bir Galax ve Gigabyte alınacağını öğrendim yongalarını özelliklerini karşılaştırdım hiç ciddi farklar yok sadece çekirdek ve bellek hızlarında fark oluyormuş ve Ryzen sistemlerde MSI Anakart yerine Gigabyte/ASRock Anakart tercih edilmesi gerektiğini anladımSistem iyi dostum. Sadece dediğim gibi B serisi alınıp R5 1600 alınmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.