RTX 4060 Ti sistem uyumlu mu?

Bütçe
35000
Aralarında FPS farkı var fakat 4000 serisi DLSS 3 destekliyor ve yeni nesil ışın izleme path tracing adlı bir ayar kullanıyorlar fakat galiba onun için en az 4070 Ti veya 3090 gerekiyordu.
Fakat şimdi baktım da bu 3080 modeli özel sıvı soğutma için kullanılıyormuş yani sıvı borusu falan takman gerekiyor ya da sıvı soğutma sistemi.

En ucuz 3080 bu var ama bütçeyi aşıyor.

Ama dediğim gibi 6900XT ve 6800XT göz önünde bulundurun.

Bu 4060 Ti modellerinin de sıcaklıklarına bakın ona göre tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Aralarında FPS farkı var fakat 4000 serisi DLSS 3 destekliyor ve yeni nesil ışın izleme path tracing adlı bir ayar kullanıyorlar fakat galiba onun için en az 4070 Ti veya 3090 gerekiyordu.
Fakat şimdi baktım da bu 3080 modeli özel sıvı soğutma için kullanılıyormuş yani sıvı borusu falan takman gerekiyor ya da sıvı soğutma sistemi.

En ucuz 3080 bu var ama bütçeyi aşıyor.

Ama dediğim gibi 6900XT ve 6800XT göz önünde bulundurun.

Bu 4060 Ti modellerinin de sıcaklıklarına bakın ona göre tercih edebilirsiniz.

Ekstra sıvı soğutma boruları ve sistemi ile uğraşmak istemiyorum ilk kez topluyorum şimdilik hava soğutucu tercih ederim, 3080 tercih edemem dediğin gibi bütçe için fazla.
Tercihim NVIDIA ama yine de bir göz atarım belki bütçem ve performans için daha iyi olur, attığınız linklere baktım ve en ucuz olan PNY karta pek ısınamadım, diğer kartlarda benim seçtiğimden yaklaşık 1000TL daha fazla ve evet benimki Dual ama bütçem de bayağı sınırda ve zorlayabilir beni. Yine de teşekkürler. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı