AOC 23, 8" 24G2zu 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS oyuncu monitörü.
LoL'de 200 FPS'den fazla alırken 5V5 anlarına gelince 80 FPS'ye kadar düşüyor. Sadece bu da değil herhangi bir oyun oynarkende kasma problemleri yaşıyorum sanki input lag varmış gibi oluyor. Windows 11 kullanıyorum ve orijinal.
Sebebini çözemedim sıcaklık değerlerini test edip atacağım yardımcı olabilecek varsa benimle iletişime geçebilir mi acaba?
Hocam aynı oyunu oynadığım aynı şeyleri denedim FPS düşmesi yok adı bu forumda yasaklı bir uygulamadan PC'yi test ettim RAM'lar %45 olarak gösterdi 2000 MHz diye gösterdi kafama takıldı gittim baktım Görev Yöneticisi'nden sonrasında ise BIOS'a girdim frekans yükselttim çözüldü yani bir problem yok şu an.
Hocam aynı oyunu oynadığım aynı şeyleri denedim FPS düşmesi yok adı bu forumda yasaklı bir uygulamadan PC'yi test ettim RAM'lar %45 olarak gösterdi 2000 MHz diye gösterdi kafama takıldı gittim baktım Görev Yöneticisi'nden sonrasında ise BIOS'a girdim frekans yükselttim çözüldü yani bir problem yok şu an.
Şöyle söyleyeyim monitör 240 Hz olduğu için oyun 80 FPS düştüğü an ne kadar akıcıda olsa oynama hissiyatını baltalıyor o yüzden FPS şak diye düşünce 5vs5 anında delirtiyordu yani.