RTX 4060 Ti sistemde ekran donuyor

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımın ekranı durduk yere donmaya başlamış. 3-4 saat oyun oynadıktan sonra PC kapmış ve sonrasında her açtığında ekran bir süre donup sonrasında düzeliyormuş. Başlangıç uygulamalarına falan bak dedim evde değilim dedi.

Sistem özellikleri aşağıda sizce sorun ne olabilir?
Önemli not: Ekran donunca Wi-Fi adaptörünün, faremin ışıkları falan gidiyormuş bende anakartla alakalı olanilir dedim.

Gigabyte 4060 Ti 16 GB OC.
620mh Gigabyte(ASUS'da olabilir modelden emin değilmiş)
Ryzen 5 7500.

Merhaba, arkadaşımın ekranı durduk yere donmaya başlamış. 3-4 saat oyun oynadıktan sonra PC kapmış ve sonrasında her açtığında ekran bir süre donup sonrasında düzeliyormuş. Başlangıç uygulamalarına falan bak dedim evde değilim dedi.

Sistem özellikleri aşağıda sizce sorun ne olabilir?
Önemli not: Ekran donunca Wi-Fi adaptörünün, faremin ışıkları falan gidiyormuş bende anakartla alakalı olanilir dedim.

Gigabyte 4060 Ti 16 GB OC.
620mh Gigabyte(ASUS'da olabilir modelden emin değilmiş)
Ryzen 5 7500.

Hocam güç kaynağından olabilir ve anakart arızası gibi gözüküyor ve videosu varsa atabilir misiniz? Pek anlayamadım çünkü.

Hocam güç kaynağından olabilir ve anakart arızası gibi gözüküyor ve videosu varsa atabilir misiniz? Pek anlayamadım çünkü.

Arkadaş eve gitmiş az sonra atayım.

usta bir de donmadan önce cız ediyormuş donunca düzeliyormuş

Bir de normaldede oluyor ama oyunda daha ço koluyormuş.

Arkadaş eve gitmiş az sonra atayım.

usta bir de donmadan önce cız ediyormuş donunca düzeliyormuş

Bir de normaldede oluyor ama oyunda daha ço koluyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı