Daha fazla
Ben de buna şaşırdım benim gördüğüm bildiğim sistemde ekran kartı takılıyken APU'dan görüntü almaz siyah ekran kalır. Bu sistemde anakarttan görüntü geliyordu hiç düşünmedim yani.
Kafa gitti sistem uğraşmaktan 1300 dolar.
CS2 de 150-200 fps cyberpunkta 60-70 fps alıyordu bende sadece işlemciden bu performansı alacağını tahmin etmemiştim baya geliştirmişler demek kiHayır, görüntü alabilir. Lakin 4060 yerine UHD Graphics performansını alır.
CS2 de 150-200 FPS Cyberpunk'ta 60-70 FPS alıyordu bende sadece işlemciden bu performansı alacağını tahmin etmemiştim bayağı geliştirmişler demek ki.
E tabi benim attığım sistem o zaman için iyiydi şuan 1300 dolara 4070 super sistem satıyorlar. Çocukta zaten bin pişman benim dediğimi almadığı için.Gene çok fazla.
E tabii benim attığım sistem o zaman için iyiydi şu an 1300 dolara 4070 Super sistem satıyorlar. Çocukta zaten bin pişman benim dediğimi almadığı için.
Böyle bilgisayarcıların umarım dükkanı kapanır dizdiği sisteme bak ya arkadaşımdan çok benim canım sıkıldı onun para gibi bir derdi yokta. H610M anakart DDR4 CL22 RAM
.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama adam arkadaşıma “sisteme SSD yok ama hızlı hard disk var” demişler bunu kim söyledi emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.