RTX 4060 Ti sistemde NVIDIA Denetim Masası ayarları az görünüyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistemde i7 12400 ve RTX 4060 Ti var. İşlemcimin GPU'su yüzünden ayarlar eksik gözüküyor. Bunu düzeltmenin yolu yok mu? Monitör 165 Hz fakat ayarlarda 120 Hz gözüküyor, arttıramıyorum bu yüzden.

1719008885519.png

Ben de buna şaşırdım benim gördüğüm bildiğim sistemde ekran kartı takılıyken APU'dan görüntü almaz siyah ekran kalır. Bu sistemde anakarttan görüntü geliyordu hiç düşünmedim yani.

Hayır, görüntü alabilir. Lakin 4060 yerine UHD Graphics performansını alır.

CS2 de 150-200 FPS Cyberpunk'ta 60-70 FPS alıyordu bende sadece işlemciden bu performansı alacağını tahmin etmemiştim bayağı geliştirmişler demek ki :).

i7 12. nesil kötü değil normal yani.

Gene çok fazla.
E tabi benim attığım sistem o zaman için iyiydi şuan 1300 dolara 4070 super sistem satıyorlar. Çocukta zaten bin pişman benim dediğimi almadığı için.

Böyle bilgisayarcıların umarım dükkanı kapanır dizdiği sisteme bak ya arkadaşımdan çok benim canım sıkıldı onun para gibi bir derdi yokta :). H610m anakart ddr4 cl22 ram :).

E tabii benim attığım sistem o zaman için iyiydi şu an 1300 dolara 4070 Super sistem satıyorlar. Çocukta zaten bin pişman benim dediğimi almadığı için.

Böyle bilgisayarcıların umarım dükkanı kapanır dizdiği sisteme bak ya arkadaşımdan çok benim canım sıkıldı onun para gibi bir derdi yokta :). H610M anakart DDR4 CL22 RAM :).

Bu sistemi toplayıp kendine bilgisayarcı diyorsa kapatsın dükkanı çiçek eksin.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama adam arkadaşıma “sisteme SSD yok ama hızlı hard disk var” demişler bunu kim söyledi emin değilim.

Yeni teknoloji de icat etmiş adam 🤣 🤣

Ya aslında hikayedeki problem arkadaşımın babasının benim bilgimin yetmeyeceğini düşünmesi sanırım. Yaşımız küçük diye bazı şeyleri araştırıp öğrenemeyeceğimizi düşünüyor sanırım yetişkinler.

Ciddiye alınmadım…

Technopat Haberler

Geri
Yukarı