RTX 4060 Ti sistemde oyunlarda mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

kraujas

Hectopat
RAM
GSkill DDR5 6000 Mhz CL 36 2x16
SSD veya HDD modeli
Samsung SATA SSD-Sandisk Ultra M2 NVME
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AORUS ELITE
Anakart
Asus B650m Plus
İşlemci
Ryzen 7 7700x
G.Skill DDR5 6000 MHz CL 36 2x16.
Samsung SATA 480 GB SSD-SanDisk Ultra 1 TB M.2 NVMe.
Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Aorus Elite.
ASUS B650M Plus.
Ryzen 7 7700X.
Windows 10.

Arkadaşlar genelde Diablo IV oynarken bilgisayar kilitleniyor ya mavi ekrana düşüyorum yada oyun çöküyor. Minidump dosyalarını paylaştım yardımcı olursanız sevinirim.

Vallahi enteresan bilgim yok her şey gayet düzgün görünüyor son olarak VRAM testi sonuçlarını da gönder.

chkdsk /f /r D: komutunu CMD yönetici olarak çalıştırın. %100 olmasını bekleyin sonrasında gelen soruya " Y " yazıp enterlayın. PC yeniden başlatın Toshiba SSD içinde F kısmı düzeltmeyi ve r kısmı Bad Sector taraması yapar. PC açılışta biraz geç açılacak tarama gerçekleştirecek.

chkdsk /f /r komutunu CMD yönetici olarak çalıştırın. %100 olmasını bekleyin sonrasında gelen soruya " Y " yazıp enterlayın. PC yeniden başlatın Toshiba SSD içinde F kısmı düzeltmeyi ve r kısmı Bad Sector taraması yapar. Birincisi Toshiba ikinci komut ise SanDisk için tarama yapacak.

Vallahi enteresan bilgim yok her şey gayet düzgün görünüyor son olarak VRAM testi sonuçlarını da gönder.

VRAM testini es geçmişim onu da yapıp gönderiyorum hemen.

VRAM test sonucu.

%99 ile yaptım.

Şimdi CMD için yazdıklarını yapacağım.

Ben Toshiba'yı C: SanDisk'i D: Sürücüsü olarak kullanıyorum. CMD ile çalıştırdığımız komutlarda SanDisk'i taradı ve sorun bulmadı. Toshiba'yı taradığımda da bilgisayarı yeniden başlattım ve tarama işlemi 10 saniye kadar sürdü Windows açıldı.

SanDisk sonucu.

Dosya Ekleri

• vram.png
    vram.png
    177,1 KB · Görüntüleme: 31
  • sandisk.png
    sandisk.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri