RTX 4060 Ti ve R5 7600X darboğaz yapar mı?

Yok hocam darboğaz yaşatmaz. 5800x ve 3090 comboları çok vardı 3000 serisi zamanlarında 4070 ise saf güç olarak 3090'dan bir tık geride. Darboğaz veya uyum sorunu kesinlikle olmaz.

7700XT ise 4070' ile 4060ti arasında performansa sahip kısacası hiç darboğaz yaşatmaz.

Yok hocam darboğaz yaşatmaz. 5800x ve 3090 comboları çok vardı 3000 serisi zamanlarında 4070 ise saf güç olarak 3090'dan bir tık geride. Darboğaz veya uyum sorunu kesinlikle olmaz.

7700XT ise 4070' ile 4060ti arasında performansa sahip kısacası hiç darboğaz yaşatmaz.
Çok sağolun hocam bilgi aktarımı için ve site hakkında ne düşünüyorsunuz acaba akakçe yönlendirmesi ile yapılan siteler güvenilir midir sizce? Herhangi bir sorun olur mu?

Yok hocam sorun yaşamazsınız. Akakçe onaylı satıcıları baz alıyor.
Tamamdır hocam teşekkür ederim yeniden öneri için, islemcinin perfonmans videolarına biraz baktım da bulamadım sadece 7 5800x3d tarzı bi işlemcinin perfonmanslarını gorebildim iyi birseye benziyordu gercekten fakat arada 3k fark var :/

Tamamdır hocam teşekkür ederim yeniden öneri için, islemcinin performans videolarına biraz baktım da bulamadım sadece 7 5800x3D tarzı bir işlemcinin performanslarını gorebildim iyi bir şeye benziyordu gercekten fakat arada 3K fark var :/

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada 5800X benchmark testleri var test için 4090 ekran kartı kullanışmış. Ama gene de işlemci gücü belli AM4 soket olmasına rağmen güçlü bir işlemci olduğundan 7600X ile arasında 3-5 FPS fark oynatıyor ama 7600X DDR5 olduğundan anakart ve RAM masrafına vereceğiniz parayı 7700XT gibi daha iyi bir ekran kartına veriyorsunuz zaten. Bu sayede de saf performansta çok daha yüksek Fps almanızı sağlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Burada 5800X benchmark testleri var test için 4090 ekran kartı kullanışmış. Ama gene de işlemci gücü belli AM4 soket olmasına rağmen güçlü bir işlemci olduğundan 7600X ile arasında 3-5 FPS fark oynatıyor ama 7600X DDR5 olduğundan anakart ve RAM masrafına vereceğiniz parayı 7700XT gibi daha iyi bir ekran kartına veriyorsunuz zaten. Bu sayede de saf performansta çok daha yüksek Fps almanızı sağlıyor.

Tamamdır hocam çok teşekkürler amd ekran kartları mavi ekran ve ya diğer sorunlar yaratır diyorlar hiç bu ekran kartını kullanan birinin bu tür sorunlar yasadigina denk geldiniz mi acaba? Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum bu sistemi

Tamamdır hocam parça parça önereceğim birazdan. Ama vatan üzerinden olmayacak gene de parçaları alıp başka bir yerde montajı yaptırabilirsiniz.

30.890 Fiyatı bu hocam. Ekran kartını falan indirimde tutturursanız daha uyguna gelebilir bütçeyi çok az aşıyor.

Ekran kartını AMD olarak ekledim 7700XT 4060 Ti'a oranla daha güçlü bir ekran kartı. Arada azımsanmayacak derecede performans farkı var.

Hocam iyi günler dilerim. PSU ne olsun acaba? Onu listeye koymadiginizi fark ettim

Son düzenleme:
Hocam kasa ve psu ayrı almak yerine bu kasalardan biri alınabilir Veya o kasa ile attığım psu'lardan biri alınabilir bütçenize göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı