RTX 4060 Ti ve RTX 4070 arasındaki fiyat farkına değer mi?

Yazan herkese teşekkür ederim. Bana da 4060Tı almak mantıklı geldi şimdi düşününce. Bazen her şeyin en güzelini istiyor insan ama gereği yok almamın. 4060Tı alacağım.

Alabilirsin güzel kart, ben 4060 Ti'dan 4070'e geçtiğimde ise ikinci el almıştım satıp. Aklına eserse değerlendirirsin, 20K ve üzeri edecek bir kart değil günümüzde.

Hocam o zaman bu kadar süre parasız kalmanıza değmez diye düşünüyorum, sonuçta oyun oynayacaksanız bu kadar kasmaya gerek yok. Bu yüzden 4060 Ti daha iyi olur ama eğer AMD sıkıntı yok derseniz 4060 Ti'dan iyi RX 7700 XT önerebilirim.
RX 7700 XT çok gördüm ama AMD'nin hala bende ve birçok kişide güven kaybı var. Yani bir Nvidia kadar stabil olabilecek mi? O kadar para verdiğim kart beni saç baş mı yolduracak bilemiyorum. Sıkıntısız olsa alırdım. Deneyimi olan varsa Amd kartlar ile ilgili paylaşabilir.

RX 470, 570 kullandım ve şu anda da RX 6600 kullanıyorum.

Asla WattMan veya öyle bir mavi ekran hatası almadım alanlara da empati yapamıyorum. RX 7700 XT ise bu kartların çok önünde ve bu tür problemler yaşanmıyor artık. Öyle bir şansın varsa 7700 XT al.

RX 7700 XT çok gördüm ama AMD'nin hala bende ve birçok kişide güven kaybı var. Yani bir Nvidia kadar stabil olabilecek mi? O kadar para verdiğim kart beni saç baş mı yolduracak bilemiyorum. Sıkıntısız olsa alırdım. Deneyimi olan varsa Amd kartlar ile ilgili paylaşabilir.
RX 7800 XT kullanıyorum. Şu anlık bir sıkıntım yok. Önceden de çok fazla sıkıntısı olduğu söylenen RX 570 4 GB modelini 4 yıla yakın kullandım. Oyun oynarken bir sıkıntım olmadı ama eski nesil olduğundan mıdır yoksa PSU kalitesiz olduğu için mi bilemiyorum (Power Boost PSU vardı 😁) VR oyunları oynarken bilgisayar bazen aniden kapanıyordu. Fakat RDNA 3 kartlarda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum hocam.

Arkadaşlar şimdi 4070 ekran kartını alabiliyorum. 10 bin TL gerekiyor 24 ay taksit ile bu parayı da alarak RTX 4070 kartını alacak bütçeyi elde ediyorum. Ama 4060 Ti'a param tam yetiyor. Elimdeki ekran kartı 3050 ve 5K fiyata satıp 8K'da koyarsam tam oluyor. Sormak istiyorum sizlere 4070 almam gerekli mi cidden? Yani 4060 Ti performansta üzer mi?
2 3 yıla 8gb ekran kartlarının sonu gelir gibi 4070 en iyisi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı